LIVEBLOG DUITSLAND-HONGARIJE. Diept Duitsland de voorsprong in de tweede helft verder uit?

Gastland Duitsland is na de eclatante zege tegen Schotland ook tegen Hongarije op weg naar de drie punten. Loopt het nog fout in de tweede helft? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

B&B Stee 23 uit Oostkamp is maandag te zien in ‘Met Vier in Bed’

Maandag 8 juli is B&B Stee 23 te zien in het VTM-programma Met Vier in Bed. In de groene en rustgevende omgeving van het Kampveld ligt B&B Stee 23 in de Papenvijversstraat 23, uitgebaat door Inge Jacobus (51) en Bruno Declerck (53). Zes jaar geleden is de B&B open gegaan na een grondige renovatie van de verschillende gebouwen. Ze hebben

Lees meer »

BK Cornhole krijgt tweede editie

Na een succesvolle eerste editie van het Belgisch kampioenschap cornhole volgt op zaterdag 3 augustus een tweede editie, weliswaar met een dubbel zo groot deelnemersveld. Het BK vindt plaats tijdens de driedaagse Aarthurfeesten op de Rodenbachwijk in Hooglede.
The post BK Cornhole krijgt tweede editie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Tim Deweerdt lijsttrekker bij CONTENT in Kortemark

Voor de komende lokale verkiezingen trekt CONTENT in Kortemark met ambitie naar de kiezer. Ze willen groeien én besturen. Er is volgens hen nood aan meer durf en ambitie om Kortemark klaar te stomen voor de toekomst. Er is te veel status quo en te weinig langetermijnvisie.
The post Tim Deweerdt lijsttrekker bij CONTENT in Kortemark appeared first on

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »