Leiden microplastics in penis tot erectiestoornissen?

Onlangs werden ook schadelijke stoffen aangetroffen in testikels en sperma. Is er een verband met de afnemende vruchtbaarheid bij mannen?

 

Meer krantenkoppen in België

Wordt Manchester City gestraft voor financiële doping?

Heeft Manchester City zich met financiële doping een weg naar de top gekocht? Vier jaar nadat de Engelse landskampioen aan een straf van de Uefa is ontsnapt, zet de Premier League zijn tanden in de zaak. De kans op een effectieve veroordeling is deze keer een stuk groter.

Lees meer »

Waterpeil Donau blijft stijgen: Slovakije en Hongarije bereiden zich voor op overstromingen – Dodentol opgelopen tot 15

Het waterpeil in de Donau blijft stijgen. In de Slovaakse hoofdstad Bratislava en de Hongaarse hoofdstad Boedapest worden maatregelen genomen om de dreigende wateroverlast in te perken. Het dodental na de passage van cycloon Boris is intussen opgelopen tot vijftien: in Roemenië kwamen zes slachtoffers om het leven, in Polen vijf, in Oostenrijk drie en in Tsjechië één. Heel wat

Lees meer »

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw drie doden en tientallen gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zouden zeker honderd gewonden zijn gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een

Lees meer »

Al meer dan 30 keer veroordeeld, toch opnieuw aan het stelen: “Werd na jaren in cel zonder begeleiding vrijgelaten”

“De schuld van justitie? Toch een beetje.” Een 52-jarige man uit Hooglede schoof de schuld van zijn nieuwe inbraken- en diefstallenreeks in Roeselare en Hooglede gedeeltelijk in de schoenen van het Belgische gerecht. Hij riskeerde een nieuwe celstraf van achttien maanden.
The post Al meer dan 30 keer veroordeeld, toch opnieuw aan het stelen: “Werd na jaren in cel

Lees meer »

Nu al 11 doden en 4.000 gewonden in Libanon nadat Hezbollah-biepers massaal tegelijk ontploffen: “Enige die in staat zou zijn tot zo’n ongelofelijk infiltratieproces, is de Mossad”

In Libanon zijn dinsdag zeker 4.000 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook elf mensen dood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Expo in Waasten werpt licht op bevrijding WO II: “Al 80 jaar geleden, maar we mogen het nooit vergeten”

Nog tot en met 30 september kunnen bezoekers terecht in het voormalige gemeentehuis van Waasten. Een gratis expositie, met unieke foto’s, werpt een licht op de bevrijding van 1944. “Het betekende het einde van een bloederige periode, waar twee conflicten ons bestaan voor altijd hadden gewijzigd.”
The post Expo in Waasten werpt licht op bevrijding WO II: “Al 80

Lees meer »