HLN TRANSFERLIVE. “Michy Batshuayi dicht bij gevoelige overstap naar Galatasaray”

De transfermolen draait op volle toeren. Jan Vertonghen schuift de beslissing over een extra seizoen bij Anderlecht nog even voor zich uit. Standard-keeper Arnaud Bodart geniet dan weer interesse van AS Roma. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.
The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer

Lees meer »

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

Brussels Airport vraagt federale overheid om meer dan 100 extra agenten voor grenscontroles

De luchtvaartpolitie op Brussels Airport, die instaat voor de grenscontroles, is structureel onderbezet. De luchthavenuitbater vraagt de federale overheid om die onderbezetting ongedaan te maken. Volgens Brussels Airport zijn er 183 agenten te kort, volgens de federale politie 118. Hoe dan ook heeft die structurele onderbezetting vaak tot gevolg dat aankomende passagiers tot 3 uur lang moeten aanschuiven aan de

Lees meer »

“Probeer een eerlijke sprinter te zijn en wil andere renners niet hinderen”: Jasper Philipsen reageert voor het eerst op “onverwachte” declassering

Jasper Philipsen liet dan toch nog van zich horen na zijn tweede plek en latere declassering in de zesde Touretappe. “Ik ben ontgoocheld door de onverwachte declassering”, zegt hij in een statement. De sprinter van Alpecin-Deceuninck was na afloop bijzonder kwaad. Philipsen vloekte er op de ploegbus op los, zijn vriendin Melanie moest hem daar zelfs gaan kalmeren.

Lees meer »

LG breit vervolg aan Camping Rollkap

De Landelijke Gilde Rollegem-Kapelle organiseert op zaterdag 6 juli de tweede editie van Camping Rollkap. Het evenement kadert dit jaar eveneens binnen de festiviteiten van Vlaanderen Feest.
The post LG breit vervolg aan Camping Rollkap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Indrukwekkende Remco Evenepoel in de wolken met tijdritwinst: “Een kinderdroom gaat in vervulling”

Een fenomenale Remco Evenepoel (24) heeft de 25,3 kilometer lange tijdrit tussen Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin naar zijn hand gezet. Enkel geletruidrager Tadej Pogacar kon in de buurt van Evenepoel blijven. Zijn vrouw, Oumi Rayane, stond voor het podium te glunderen van trots. “Ik heb van iedere seconde genoten”, klinkt het bij onze landgenoot. Ook ploegleider Klaas Lodewyck is een tevreden

Lees meer »