Bouwbedrijven overwegen deze zomer door te werken tijdens bouwverlof

Sommige bouwbedrijven overwegen om het bouwverlof naast zich neer te leggen en deze zomer door te werken om de vele achterstanden goed te maken. Maar wellicht zullen de meeste bedrijven de komende weken inzetten op meer overuren.

 

Meer krantenkoppen in België

Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 komt snel dichterbij. De bestuursleden van voetbalvereniging Jong Anzegem beseffen dit zeer goed en stelden al de nieuwe spelers voor derde provinciale voor.
The post Jong Anzegem stelt hele reeks nieuwe spelers voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Woedende DJ Hardwell beëindigt abrupt zijn optreden op Saga Festival: “Zo kan ik niet optreden”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek naar oude volksverhalen”

Signe Maene ging op zoek naar Vlaamse volksverhalen, herschreef ze met een eigen twist, vertaalde ze in het Engels en bundelde ze in het boek ‘Flemish Folktales Retold’. “Tijdens mijn studies Engelse literatuur in Schotland raakte ik in de ban van folklore en volksverhalen.”
The post Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Tinne Terneven woont met haar gezin in Toscane: “Ik maak me niet meer druk in kleine dingen, net als een echte Italiaanse”

Op haar 19de trok Tinne Terneven (45) vanuit Schilde naar Italië om vrijwilligerswerk te doen, vandaag organiseert ze in hartje Toscane wandelvakanties en trektochten met ezels. Een klein toeval, want na de geboorte van haar kinderen moest ze haar glamoureuze carrière in de mode opbergen. “Moeders liever aan de haard, zo gaat dat in Italië. Maar dit is ook het

Lees meer »