Thailand legaliseert homohuwelijk als derde land in Zuidoost-Azië

Thailand heeft een wet aangenomen die het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht legaliseert. De Senaat keurde dinsdag de tekst goed. Het land is daarmee een van de pioniers in Zuidoost-Azië. 

Meer krantenkoppen in België

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Concurrentie voor Camille en Pommelien en bijzondere rol voor Luc Appermont en Bart Kaëll: op de set van nieuwe ‘LikeMe’

Camille en Pommelien Thijs kunnen maar beter uitkijken, want ze krijgen binnenkort concurrentie. Hun opvolgers in ‘#LikeMe’ heten Amber en Marthe en ze staan vol ongeduld te trappelen om samen met de nieuwe cast Vlaanderen te veroveren. Onze reporter mocht hen aan het werk zien op de set van de populaire jeugdreeks en was weggeblazen door wat hij zag, en

Lees meer »

Is dit de moeder van Dave Grohls buitenechtelijk kind? “Hij had vijftien jaar lang affaire met pornomaakster Annaliese Nielsen”

Er hangt nog steeds veel mysterie rond het buitenechtelijk kind van Dave Grohl. De Foo Fighters-frontman gaf vorige week in een socialemediabericht toe dat hij zijn vrouw Jordyn Blum ontrouw is geweest en hij een dochter heeft verwekt bij een andere vrouw. ‘Daily Mail’ kwam via betrouwbare bronnen ter ore dat Grohl vijftien jaar lang een intense affaire zou gehad

Lees meer »

“Vier kuststeden ontsnapten maar nipt aan catastrofe”: houdt ex-sluismeester onschuld staande in zaak rond sabotage aan sluizen?

Met kennis van zaken werden in de nacht van 19 op 20 juni 2022 op zes locaties in het poldergebied de sluizen opengedraaid. Vier kuststeden ontsnapten maar nipt aan een catastrofe. Volgens het gerecht was de sabotage een wraakactie van ex-sluismeester S.D. (42), maar die hield zijn onschuld altijd staande. Of hij alsnog tot bekentenissen overgaat dan wel blijft beweren

Lees meer »

CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar

CD&V presenteerde vandaag zijn toekomstplan voor Heuvelland. In aanloop naar de verkiezingen natuurlijk, maar men wil toch nog een stapje verder gaan. “Dit is een visie op lange termijn”, zegt lijsttrekker Nathan Duhayon, “die al onze dorpen voorbereidt op de toekomst.”
The post CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lomme Van den Meerssche uit Tielt wint manche Beker van België voor junioren

Zijn zucht van opluchting was te horen tot in Tielt! Lomme Van den Meerssche (18) won op de Côte d’Autreppe, een klimmetje in het Henegouwse Honelles, een manche van de Beker van België voor junioren. Na diverse dichte ereplaatsen in interclubs zijn eerste ‘grote’ zege dit seizoen.
The post Lomme Van den Meerssche uit Tielt wint manche Beker van

Lees meer »

Brazilië neemt miljoenen in beslag van bedrijven Elon Musk

In Brazilië heeft een rechter van het Hooggerechtshof de overdracht bevolen van ruim 3 miljoen dollar van rekeningen van bedrijven van X-topman Elon Musk naar de Braziliaanse overheid. Het geld staat geblokkeerd op rekeningen van sociaalnetwerkbedrijf X en satellietbedrijf Starlink.

Lees meer »

KM B wint derby op het veld van FC Veldegem

In derde provinciale B van de voetbalcompetitie werd vorige zondag op het veld van FC Veldegem de derby gespeeld tegen KM Torhout B.
The post KM B wint derby op het veld van FC Veldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »