Frances Lefebure en Julie Vermeire op de vingers getikt door de Vlaamse Regulator voor de Media

Nadat Sarah Puttemans (24) eerder dit jaar al een boete van 2.000 euro opgelegd kreeg, worden nu ook Julie Vermeire (26) en Frances Lefebure (35) op de vingers getikt door de Vlaamse Regulator voor de Media. Zij maakten de afgelopen tijd onvoldoende duidelijk wanneer het gaat over ‘commerciële communicatie’ of sponsoring op hun sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

“Een kleine voorspelling: Welzijn wordt opnieuw de achilleshiel van deze regering”

Kersvers minister-president Matthias Diependaele (N-VA) heeft dan toch applaus gekregen. Maandag viel het op hoeveel moeite zelfs parlementsleden hadden om te luisteren naar zijn regeerverklaring. Jan Jambon zorgde tenminste geregeld voor spektakel. Woensdag kreeg Diependaele meer krediet. Reageren lukt hem beter dan begeesteren. Zeker als Chris Janssens (Vlaams Belang) hem uitdaagt over de “lelijke, lelijke dingen van N-VA” die Conner

Lees meer »

“Pas gerust als ze weer in België zijn”: hoofdredacteur VTM NIEUWS geeft update over Robin Ramaekers en cameraman na brutale aanval

VTM NIEUWS-journalist Robin Ramaekers (49) en cameraman Stijn De Smet (37) zijn woensdagnacht aangevallen terwijl ze een reportage aan het draaien waren. Dat gebeurde op nog geen 500 meter van hun hotel. Stijn werd in zijn been geschoten en Robin heeft breuken in zijn gezicht, maar beiden stellen het intussen goed en hebben het ziekenhuis verlaten. Collega Rudi Vranckx deelde

Lees meer »

Twintiger veroordeeld voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje: “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”

Na het einde van hun relatie verspreidde een toen 19-jarige jongeman uit Moorslede naaktfoto’s en -filmpjes van zijn 15-jarig vriendinnetje. Het kwam hem vandaag op een straf te staan.
The post Twintiger veroordeeld voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje: “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Reddingswerkers halen tweejarig jongetje vanonder puin in Nepal, dodentol na overstromingen loopt op tot 200

In Nepal zijn nu al minstens 200 mensen omgekomen door de overstromingen en aardverschuivingen veroorzaakt door zware regenval, vooral in de hoofdstad Kathmandu. Dat zegt het Nepalese ministerie van Binnenlandse Zaken maandag. Volgens de laatste cijfers zouden er ook 127 gewonden zijn gevallen en zijn nog 26 mensen vermist, zei de woordvoerder van het ministerie, Rishi Ram Tiwari.

Lees meer »