Voelt prinses Eléonore zich niet als ‘prinses op overschot’? “Ze worden heel anders opgevoed dan Laurent”

De buitenlandse pers is wild van haar charme en elegantie, maar prinses Eléonore (16) moet nog wennen aan de aandacht. Ze lijkt even schuchter als haar vader in diens jonge jaren. Royaltywatcher Wim Dehandschutter ziet de jongste dochter van Filip en Mathilde echter groeien in haar rol, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. “Ook bij Elisabeth kwamen pas rond haar 16de de make-up, hoge hakken en designerjurken boven.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OHL-KORTRIJK. OHL start sterk, maar nog geen goals

OH Leuven slikte vorig weekend z’n eerste nederlaag van het seizoen. Thuis kunnen de Leuvenaars altijd iets meer, en dus willen ze ook tegen KV Kortrijk drie punten thuis houden. Ze moeten het wel zonder trainer Oscar Garcia doen, die zit een speeldag schorsing uit.

Lees meer »

Zulte Waregem tekent tegen Luik voor derde zege op rij

Zulte Waregem heeft zondagnamiddag op de vijfde speeldag in de Challenger Pro League een 3-1-overwinning behaald tegen RFC Luik. Essevee wordt voorlopig tweede in de stand.
The post Zulte Waregem tekent tegen Luik voor derde zege op rij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Véronique De Kock liet haar benen verzekeren: “Ik mocht zelfs niet skiën”

Het is een veelvoorkomende praktijk in Hollywood: beroemdheden die bepaalde lichaamsdelen laten verzekeren voor een som geld. Denk daarbij maar Jennifer Lopez die haar derrière voor 28 miljoen dollar liet verzekeren. Maar blijkbaar kan het ook bij ons in Vlaanderen: Véronique De Kock verklapte in ‘De tafel van Gert’ dat ze een verzekering nam op haar benen. De ex-Miss België

Lees meer »

Hooggerechtshof Brazilië legt X zware boete op als het blokkade blijft omzeilen

Het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft het socialemediaplatform X, het voormalige Twitter, bevolen om de toegang tot zijn platform opnieuw te blokkeren voor Braziliaanse gebruikers, op straffe van 820.000 euro per dag dat het vonnis niet gerespecteerd wordt. X was woensdag tijdelijk weer bereikbaar in Brazilië, ondanks een eerdere ban door het Braziliaanse Hooggerechtshof.

Lees meer »

“Ik ben niet meer bang om mijn vormen in de kijker te zetten”: Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af

“Ik heb een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar. “Ik

Lees meer »