“Ik wil niet moeilijk of onnozel doen”: voorspelt Kevin De Bruyne’s zonnige humeur een orkaan tegen Slovakije?

Zeurderige ballads heeft Kevin De Bruyne (32) voor even uit zijn repertoire geschrapt. Zuchten en blazen op een persconferentie niet. Toch zegt een De Bruyne in een goeie luim nog altijd wat hij denkt. Op minder dan 24 uur van de EK-opener zet een aanvoerder de toon bij de Rode Duivels. Zou zijn zonnige lichaamstaal een orkaan voorspellen? Impressie vanuit Duitsland. 

Meer krantenkoppen in België

Kortemark is zoveelste waterlek in Stadenstraat meer dan beu: “We vragen plan van aanpak van Watergroep”

In de Stadenstraat in Zarren (Kortemark) ontstond donderdagavond opnieuw een groot waterlek dat de straat blank zette. Het is het tweede waterlek in evenveel weken maar al het zoveelste de afgelopen jaren. De gemeente is de situatie dan ook kotsbeu. “We zijn inderdaad misnoegd, zo kan het niet langer”, reageert burgemeester Karolien Damman. “Binnenkort moet De Watergroep ons een plan

Lees meer »

Bestelwagen brandt uit na kop-staartaanrijding tussen vier wagens op brug

Op de Moerbrugge Brug in Oostkamp gebeurde woensdagmiddag een verkeersongeval waarbij vier voertuigen betrokken raakten. Er was sprake van een kop-staartaanrijding, waarna het laatste voertuig vuur vatte. Een bestelwagen brandde volledig uit. Ook het wegdek van de brug liep schade op. Het is nog niet duidelijk of de brug voor langere tijd wordt afgesloten voor herstellingswerken.

Lees meer »