Hete jaloezie, grove schulden en losse handjes: de 12 uitschuivers van Will Smith

In ‘Bad Boys: Ride or Die’ maakt Will Smith (55) momenteel zijn grote comeback. De hoofdrol van rechercheur Mike Lowrey is hem op het lijf geschreven, want ook in zijn privéleven begaf Will zich al vaak op extreem glad ijs. Twaalf uitschuivers heeft hij intussen op zijn naam, met alle gevolgen van dien. “Die nacht in de gevangenis was de ergste van mijn leven.” 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe cijfers brengen evolutie vastgoedprijzen in kaart: “Wie een flat aan zee kocht, deed niet automatisch de beste investering”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »

Victor Campenaerts, Vuelta-vlogger die nog aast op ritwinst: “Dagelijks 100.000 kijkers, niet slecht voor een zware dyslecticus”

Victor Campenaerts (32) wil in Santander herhalen, wat hem tijdens de Tour lukte in Barcelonnette: ritwinst. De aanvaller van Lotto Dstny ontvouwt exclusief zijn tactisch plan, helaas zonder Wout van Aert, maar met zijwegen via anti-inflammatoire medicatie, het onderwijsbeleid rond dyslexie, ajuinen op voetzolen en een video-opdracht met Primoz Roglic.

Lees meer »

Poetin volgt Joe Biden en zegt Kamala Harris te “steunen” in Amerikaanse presidentsverkiezingen

Vladimir Poetin zegt Kamala Harris, de Democratische kandidate voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en huidig vicepresident van de VS, te “steunen” bij de stembusgang in november. De Amerikaanse president Joe Biden “heeft zijn kiezers aanbevolen om mevrouw Harris te steunen, dus steunen wij haar ook”, aldus de Russische president donderdag tijdens een economisch forum in Vladivostok.

Lees meer »

Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud

Het wijkcomité van het Prinsenhof in Roeselare organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn wijkfeesten. “Met activiteiten voor jong en oud”, aldus Wouter Wenes van het wijkcomité.
The post Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt me voortaan volledig op mijn eigen kunstwerken”

Glaskunstenares Sabine Van Eynde uit Koekelare kiest voor een nieuw concept. Ze doopt haar kunstgalerie om tot Art Studio. Sabine toont er eigen werk en organiseert ook workshops. “Vrienden hadden mij er al meermaals op gewezen dat ik mijn eigen werken nooit in de kijker zet.”
The post Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt

Lees meer »

Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor het eerste elftal speelde

Met het overlijden van André Billiau (82) verliest voetbalclub Eendracht Wervik weer een clubicoon. Hij was jarenlang speler in het eerste elftal, heel even hoofdtrainer en ook vele jaren jeugdtrainer André Billiau telde 37 lentes toen hij bij Eendracht Wervik de schoenen aan de haak hing.
The post Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor

Lees meer »

Toch nog een voorwaardelijke celstraf voor dertiger die met mes op Kortrijkse perron loopt: “Sukkel al helft van mijn leven met alcoholprobleem”

“Door de drankduivel verloor hij zijn job, zijn relatie, zijn kinderen en zijn vrienden.” Niettegenstaande hij door twee eerdere veroordelingen al onder probatie stond, liep een 34-jarige man dit voorjaar opnieuw met een mes rond op het Kortrijkse perron. Omdat hij nu wél nuchter is, kreeg hij toch nog een kans met een volledig voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden.

Lees meer »

Wichelen daagt De Lijn voor de rechter om betere busverbindingen te krijgen

De gemeente Wichelen trekt naar de rechter om De Lijn te verplichten een betere busdienst te organiseren. Sinds begin dit jaar is het aantal busdiensten naar Gent, Aalst en Dendermonde meer dan gehalveerd en is er geen bus meer in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Ook in de nieuwe dienstregeling van De Lijn, die vandaag ingaat, is er

Lees meer »

“Ik heb hem nog nooit zo gezien”: Van den Bergh vecht na verlies tegen de tranen en wordt bijgestaan door manager tijdens interview

Geen succesvolle vrijdag(avond) voor de Belgen op de Flanders Darts Trophy in Antwerpen, het tiende European Tour-event van het jaar. Voor eigen publiek stootte enkel Mike De Decker door. De andere vijf landgenoten – waaronder Dimitri Van den Bergh – haalden de tweede ronde niet. En dat kwam vooral bij die laatste bijzonder hard aan. Hij werd tijdens het interview

Lees meer »

Huurprijzen sterkst gestegen in landelijke gemeenten, maar West-Vlaanderen blijft goedkoopste provincie om te huren

Niet enkel de vastgoedprijzen, ook de huurprijzen zijn in 2024 opnieuw gestegen. Momenteel kost het gemiddeld 826 euro per maand om in West-Vlaanderen een woning te huren, dan is zo’n 30 euro meer dan in 2023. Toch blijven we de goedkoopste provincie om te huren, dat blijkt uit de huurbarometer van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).
The post Huurprijzen

Lees meer »

Ilana (17) is jongste kandidate van het land want ze is jarig op… verkiezingsdag: “Ik laat me echt niet doen in een debat”

De Kesselse Ilana Marien (17) is een van de nieuwe, jonge kandidaten bij de lijst Voor 2560 in Nijlen. De rechtenstudente in spe is zonder twijfel ook de jongste kandidate van het land voor de gemeenteraadsverkiezingen, want ze viert haar achttiende verjaardag op 13 oktober, de dag van de verkiezingen. “Ik vond het een beetje eng om deze vraag te

Lees meer »

Blinken maandag naar Londen om over Midden-Oosten en Oekraïne te praten – Tienduizenden betogers op straat in Tel Aviv: sfeer raakt verhit

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »