Elke maand sluiten 80 pubs de deuren in Engeland en Wales

Steeds meer pubs verdwijnen uit het straatbeeld in Engeland en Wales. In het eerste kwartaal sloten 239 pubs de deuren, of 80 per maand, zo meldt vastgoedbedrijf Altus Group maandag op basis van overheidscijfers.

 

Meer krantenkoppen in België

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderwerp van rechtszaken en verboden terrein voor prinses Cristina: dit is het omstreden vakantiehuis van de Spaanse royals

De Spaanse royals strijken elke zomer neer op Mallorca en verblijven dan enkele weken in het Paleis Marivent. Het is de favoriete plek van koningin Sofía (85), maar haar schoondochter Letizia (51) heeft al laten blijken minder fan te zijn van de familievakanties. Prinses Cristina (59) is er zelfs niet meer welkom. ‘Story’ neemt de turbulente geschiedenis van het riante

Lees meer »

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »

Feestcomité Roesbrugge maakt zich klaar voor kermisweekend

Het eerste weekend van september betekent in Roesbrugge: kermisweekend. Na IJzerfun tijdens de zomerperiode focust het feestcomité van Roesbrugge op het kermisweekend van vrijdag 6 tot zondag 8 september met voor elk wat wils.
The post Feestcomité Roesbrugge maakt zich klaar voor kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

HERBEKIJK. Amateurvoetbal exclusief bij HLN: Sporting Hasselt opent seizoen met ruime zege tegen Merelbeke, bekijk hier de samenvatting!

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. In de eerste Afdeling was Sporting Hasselt op de openingsspeeldag duidelijk een maatje te sterk voor Merelbeke. Bekijk hieronder de samenvatting én ook de volledige wedstrijd.

Lees meer »

Anzegem opent eerste hondenloopzone aan De Drie Kaven: “Superleuk initiatief!”

Donderdagavond werd de Anzegemse hondenloopweide officieel geopend. Om aan de vraag tegemoet te komen van heel wat hondenbaasjes, werd een eerste hondenloopzone geopend aan de achterzijde van Sportcentrum De Drie Kaven aan de Vichtsesteenweg nummer 39. “Voor een vlot gebruik van de hondenloopzone hebben we duidelijke afspraken opgesteld die op een bord bij de ingang staan”, geeft schepen van Dierenwelzijn

Lees meer »

Defensie zet in op zij-instromers. “Een volledige hervorming van het statuut van militairen is noodzakelijk”

Steeds meer Belgen vinden de weg naar Defensie. Dit jaar klopt de organisatie af op een recordaantal kandidaat-militairen. Nu al schreven 9.800 mensen zich in om deel te nemen aan de selectieprocedure. “Tegen het einde van het jaar verwachten we 11.000 inschrijvingen”, vertelt driesterrengeneraal en personeelsbaas van Defensie Thierry Esser. Hij pleit voor een hervorming van het statuut van militairen

Lees meer »

Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo

Vakantieboerderij Hof Ter Lo had het voorbije weekend Vlaams minister voor Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding Bejamin Dalle op bezoek. En het was een speciaal weekend voor de CD&V-minister, want hij vierde er vrijdag zijn 42ste verjaardag.
The post Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »

Twintigtal buurtbewoners opvangen in Plopsahotel na gaslek in straat

In Adinkerke ontstond maandag in de vooravond een gaslek op straat aan een woning vlakbij Plopsaland. Een twintigtal bewoners uit de straat werden geëvacueerd en ondergebracht in het Plopsahotel. “Het huis waar het gaslek ontstond is tijdelijk onbewoonbaar. Het gezin met twee kinderen kan tijdelijk ook in het Plopsahotel terecht”, zegt burgemeester Bram Degrieck (Het Plan B).
The post

Lees meer »