“De ploeg met de beste straatvoetballers wint”: Jan Mulder voorspelt het EK en doet pleidooi voor Brandon Mechele

De EK-koorts heeft analist Jan Mulder (79) al helemaal te pakken sinds de openingsmatch. Maar wat zijn dé EK-voorspellingen van de Nederlander? Hij doet ze uit te doeken in de Q&A van Deviltime. “Frankrijk wint, België en Nederland plaats ik op hetzelfde niveau. Maar waarom is Brandon Mechele er niet bij? Hij is wel kampioen met Club Brugge hé!” 

Meer krantenkoppen in België

“Er ligt wel 2 kilometer aan bierleidingen onder festivalweide”: AB InBev toont hoe je 55.000 mensen non-stop koud bier kunt schenken

Hoe voorzie je 55.000 mensen probleemloos en zonder haperen van bier? Op die vraag heeft AB InBev een antwoord gevonden. Al een decennium lang zorgen zij ervoor dat de festivalgangers op Graspop geen moment droog komen te staan. Maar achter dat schijnbaar eenvoudige concept gaat een gargantuaanse organisatie schuil. Met kilometers leidingen, honderden vaten en miljoenen herbruikbare bekers. “En het

Lees meer »

LIVEBLOG COMPETITIEFORMAT. Union-CEO Bormans: “Moeten van puntenhalvering af” – Genk wil play-offs absoluut behouden

Deze voormiddag verzamelen onze profclubs voor de Algemene Vergadering van de Pro League om te stemmen over het nieuwe competitieformat. In aanloop naar de vergadering legde de Pro League enkele nieuwe voorstellen voor de hervorming van het format op tafel. Een competitie met 16 en play-offs met zes, een competitie met 18 zonder play-offs of blijft alles bij het oude?

Lees meer »

Bewoners grijpen snel in na brand in veranda achter woning in Ichtegem

Op de Torhoutbaan in Ichtegem brak maandagochtend brand uit in een veranda achter een woning. De bewoners merkten dit zelf tijdig op en konden snel ingrijpen met een tuinslang om erger te voorkomen. De brandweer bluste nog na.
The post Bewoners grijpen snel in na brand in veranda achter woning in Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Seventeen uit Zuid-Korea headliner op Glastonbury (al moeten we K-pop nog niet meteen op onze festivals verwachten)

De Zuid-Koreaanse K-popband Seventeen staat dit weekend op het hoofdpodium van Glastonbury, een van de grootste festivals in Europa. K-pop is de laatste jaren aan een wereldwijde opmars bezig, maar het is de eerste keer dat een K-popband op zo’n groot festival staat. Al moeten we zulke bands nog niet verwachten op onze festivals, zegt Pukkelpop-programmator Eppo Janssen.

Lees meer »

Tekenteam Tote is toe aan derde festivalzomer: “Willen ook graag de sfeer schetsen op huwelijken”

Mensen en festivalgangers vastleggen op papier, getekend door Pieter en Koen, dat is de insteek waarmee Tekenteam Tote deze zomer naar alle grote festivals gaat. “Festivals hebben doorgaans een dankbaar publiek”, klinkt het bij het duo.
The post Tekenteam Tote is toe aan derde festivalzomer: “Willen ook graag de sfeer schetsen op huwelijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een gezellig festival voor jong en oud: Waregem maakt zich op voor 8ste editie van Lions Boulevard in het Regenboogpark

Lions Boulevard, georganiseerd door Lions Club Waregem, is een vaste waarde tijdens het PreCongé programma van Stad Waregem en brengt opnieuw een ruim en véélzijdig programma van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni. De Lions Boulevard is een supergezellig belevings- en foodfestival in het mooie decor van het Regenboogpark. Bovendien is de toegang gratis. Naast héél wat livemuziek kan

Lees meer »

Niemand wil verhuren aan koppel met 12 kinderen uit Blankenberge, uithuiszetting dreigt: “Zoek maar een boerderij, dan heeft niemand last van jullie’”

Steven Van Gansbeke en Melissa Pannekoek beleven bange dagen met hun 12 kinderen: als ze tegen 1 augustus geen nieuwe woonst gevonden hebben, dreigt een gedwongen uithuiszetting. “Al tiéntallen huizen hebben we bekeken, maar nergens zijn we welkom. Dit is pure discriminatie.”
The post Niemand wil verhuren aan koppel met 12 kinderen uit Blankenberge, uithuiszetting dreigt: “Zoek maar een

Lees meer »