LIVEBLOG SERVIË-ENGELAND (21u). Southgate zet Alexander-Arnold op het middenveld, Bellingham moet furore maken

Engeland is – samen met Frankrijk – topfavoriet om het EK voetbal te winnen. Bellingham en co trappen hun EK op gang tegen Servië. Enkele uren voor de wedstrijd gingen fans van beide landen met elkaar op de vuist. Na de ongeregeldheden volgt het sportieve. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Landschapsarchitect Paul Deroose toont eigen tuin in Jabbeke: “En ik ben aanwezig voor rondleiding en info”

Op zondag 30 juni kan je de Engelse cottagetuin van tuin- en landschapsarchitect Paul Deroose bezoeken in Jabbeke. De man is de bezieler van heel wat openbaar domein in Jabbeke, daarom alleen is een bezoek aan de tuin en bij de Stalhillenaar meer dan een bezoekje waard.
The post Landschapsarchitect Paul Deroose toont eigen tuin in Jabbeke: “En ik

Lees meer »

Dames van SK Reningelst mikken op top vijf

Na een zesde plaats vorig seizoen willen de dames van SK Reningelst minstens even goed doen in eerste provinciale. Er komen vier nieuwe speelsters bij.
The post Dames van SK Reningelst mikken op top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reis omboeken of annuleren in geval van bosbranden? “Geen terugbetaling als je niet vertrekt omdat je je niet veilig zou voelen”

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »

Juf Mieke en meester Rik gaan met pensioen in Sint-Jozefsschool in Ieper

In de Sint-Jozefsschool in Ieper gaan Mieke Vandermarliere (59) en Rik Verhalle (61) eind juni met pensioen. Mieke is een fervent muzikant, speelt viool en piano en is actief in verschillende bands. Ze is ook de auteur van het schoollied.
The post Juf Mieke en meester Rik gaan met pensioen in Sint-Jozefsschool in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Staande ovatie voor afscheidnemend schepen Hedwig Kerckhove in Wingene: “Dubbel gevoel, want de politieke ‘goesting’ is er nog”

Een van de headlines tijdens de jongste gemeenteraad was de kwartaalrapportering van het fusietraject tussen Wingene en Ruiselede, dat door technisch falen een presentatie werd in mineur. Maar het talrijk opgekomen publiek – voor de gelegenheid in CC De Wissel – zag een emotionele schepen Hedwig Kerckhove afscheid nemen. De charmante, ervaren politicus werd geëerd door meerderheid en oppositie en

Lees meer »

Stad roept op: “Laat ons weten als je hondenpoep ziet op openbaar domein”

Stad Oostende zet de laatste jaren fors in op een nette stad en richt hierbij haar pijlen in het bijzonder op hondenpoep. Dagelijks zijn de stadsdiensten in de weer om de straten netjes te maken en die zo te houden. Met gerichte acties zetten de stadsdiensten nog een tandje bij. Maar ook Oostendenaars kunnen mee strijden door hondenpoep te melden

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »