LIVEBLOG SERVIË-ENGELAND (21u). Southgate brengt sterspelers aan de aftrap, Servië rekent op duo Mitrovic-Vlahovic

Engeland is – samen met Frankrijk – topfavoriet om het EK voetbal te winnen. Bellingham en co trappen hun EK op gang tegen Servië. Enkele uren voor de wedstrijd gingen fans van beide landen met elkaar op de vuist. Na de ongeregeldheden volgt het sportieve. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

“Je zal vertrekken met je Fatma, de boot wacht niet”: ophef in Frankrijk over openlijk racistisch nummer dat viraal gaat op TikTok

Er is ophef ontstaan in Frankrijk over een openlijk racistisch nummer dat massaal gedeeld wordt op TikTok. ‘Je partira pas’ verkneukelt zich over een mogelijke overwinning van extreemrechts bij de Franse parlementsverkiezingen met teksten als “Je zal vertrekken met je Fatma, geen sociale zekerheid meer voor jou, de boot wacht niet”. TikTok heeft intussen enkele van de meest verspreide versies

Lees meer »

Hunter Biden mag niet meer optreden als advocaat in Washington DC

Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, beschikt in Washington DC niet meer over een vergunning om zijn beroep als advocaat uit te oefenen. Een rechter in de Amerikaanse hoofdstad heeft beslist die vergunning te schorsen, zo meldt de nieuwszender CNN dinsdag. Mogelijk zal die schorsing ook elders in de VS worden uitgevoerd.

Lees meer »

Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede: “Deze keer kunnen ze ons niet negeren”

Na Team Burgemeester vorige week heeft nu ook Groep 21 de slagorde voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend gemaakt. Dat Kristof Pillaert de lijst trekt, wisten we al, maar met onder meer Stefaan Buffel, John Taillieu en de 20-jarige Michelle Cuyle lanceert de partij enkele nieuwe gezichten.
The post Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede:

Lees meer »

Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière”

De laatste schooldag was voor juf Bea Vanhooren extra speciaal. Want terwijl voor de kinderen de zomervakantie is begonnen, gaat Bea na een carrière van veertig jaar bij één en dezelfde school op pensioen.
The post Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Finland begint met (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »