Filmpjes zaaien twijfel over mentale gezondheid Joe Biden: “Ik hou mijn hart vast”

Een nieuw filmpje van een trage, verwarde Joe Biden doet de ronde op sociale media. De video toont de helft van de waarheid, maar heeft de 81-jarige president ook écht een probleem?

 

Meer krantenkoppen in België

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »

Dan toch een happy end? Na scheiding, vechtpartij en contactverbod vindt prins Leka van Albanië nieuwe liefde

Dan toch een ‘eind goed, al goed’? De leider van de Albanese koninklijke familie, prins Leka (42), is opnieuw verliefd en heeft zijn nieuwe partner voor het eerst voorgesteld. Opmerkelijk, want nog geen negen maanden geleden was de prins getrouwd met een andere vrouw. Hun breuk groeide echter uit tot de smeuïgste koninklijke soap van het jaar: Leka raakte slaags

Lees meer »

Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’”

Deze namiddag had het afscheid plaats van overleden Club Bruggesupporter Janis De Zitter. Honderden supporters van Club Brugge zorgden voor een blauw-zwarte erehaag. Janis kreeg een hartverwarmend en respectvol eerbetoon, gedragen door een warm applaus.
The post Club Brugge-supporter Janis De Zitter (23) ten grave gedragen: “Voor altijd ‘Onze Topper’” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw

Aan de Rosmolenstraat in Oekene is woensdagmiddag het vernieuwde speelplein heropend, mar daarvoor was wel wat creativiteit nodig. Het speelplein aan de Rosmolenstraat zit in het nieuw.
The post Speelplein Rosmolenstraat in Oekene in het nieuw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franse huurmoordenaar van amper 14 jaar opgepakt

Het Franse gerecht heeft een 14-jarige opgepakt voor een huurmoord gepleegd in Marseille. Opdrachtgever was een gevangene uit Aix-Luynes. “We weten dat criminele organisaties steeds vaker jongeren inschakelen om ‘hun vuile werkjes op te knappen’. Maar dit is ongezien jong om tegen betaling een moord te plegen”, zegt het gerecht.

Lees meer »