19 mensen overlijden tijdens hadj naar Mekka

Zeker 19 mensen zijn door de extreme hitte om het leven gekomen tijdens hun bedevaart naar Mekka. Het zou gaan om 14 Jordaanse en 5 Iraanse onderdanen.

 

Meer krantenkoppen in België

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »

Benefietconcert in de Sint-Pieterskerk in Tielt voor huizenproject in Oeganda

Op maandag 1 juli kan je in de Sint-Pieterskerk in Tielt terecht voor een bijzonder benefietconcert. ‘Een reis door de tijd’ wordt georganiseerd door Harmonie van Hoop. De opbrengst wordt geschonken aan priester-missionaris Sander Kesseler, die momenteel werkzaam is in Oeganda. “We hebben financiële hulp nodig om huizen opnieuw op te bouwen. De steun kan echt het verschil maken.”

Lees meer »

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »