Drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ riskeert 15 jaar, voetbalmakelaar riskeert 8 jaar wegens hand-en-spandiensten

Het Openbaar Ministerie heeft vijftien jaar gevangenisstraf en een boete van 400.000 euro geëist tegen de voortvluchtige drugshandelaar Hoesny ‘Hitler’ A., die opgroeide in Deurne maar al jaren in grote weelde leeft in Dubai. De aanklager eiste ook acht jaar cel tegen voetbalmakelaar Mohamed Benhaddou, die wordt beschouwd als een van de luitenanten van A.

 

Meer krantenkoppen in België

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

School in Blankenberge verbiedt gsm voor leerlingen van de eerste graad

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen gsm meer gebruiken op school. Opvallend, de leerlingen van de 2e en 3e graad mogen hun gsm wél nog gebruiken op school. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14 jaar te

Lees meer »

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Hij is er echt het hart van in”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de waterattractie bediende en zijn inspectieronde vergat. De man kreeg de gunst

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hier is volop paniek”: Vlaamse toeristen wegens bosbrand op Grieks eiland Kos geëvacueerd, brand is onder controle

Op het Griekse eiland Kos werden gisteren toeristen geëvacueerd uit meerdere grote hotels vanwege een naderende bosbrand. “Het is hier volop paniek,” vertelde Elise Michielsen (19), een studente uit Merksplas. “We hebben snel een koffertje moeten pakken met onze belangrijkste spullen.” De ruim honderd brandweerlieden die de grote bosbrand bestrijden kregen de brand deze nacht onder controle volgens de Griekse

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »