OpenAI verdubbelt omzet naar 3,4 miljard dollar, zegt topman

OpenAI, het moederbedrijf van ChatGPT, is op weg om zijn jaaromzet te verdubbelen naar 3,4 miljard dollar (omgerekend ruim 3,1 miljard euro). Dat heeft topman Sam Altman tegen het personeel gezegd, aldus persbureau ‘Bloomberg’ en technieuwsite ‘The Information’. 

Meer krantenkoppen in België

Familievriend onthult nieuwe details over affaire Dave Grohl: “Hij woont niet langer bij zijn gezin”

“Hij was niet bij de geboorte, maar hij heeft zijn dochter wel al verschillende keren gezien.” Er zijn nieuwe details opgedoken over de affaire van Dave Grohl (55). Eerder deze week maakte de rocker bekend dat hij zijn vrouw bedrogen heeft en in het geheim een kind verwerkt heeft. Volgens een familievriend is Grohls minnares echter geen onbekende. “Hij kent

Lees meer »

Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten

Onlangs was er in de vooravond de officiële opening in aanwezigheid van federaal volksvertegenwoordiger en schepen Nathalie Muylle van de tentoonstelling ‘Kerkewerk… de kerkschatten onthuld’. De expo kadert in 100 jaar Sint-Petrus en Pauluskerk.
The post Expo ‘Kerkewerk’ onthult boeiende kerkschatten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Vlaanderen telt veel wielertoeristenclubs, maar weinig verenigingen voor fietsers met een e-bike. In Torhout is dat wel het geval. Daar zijn De Flandriens actief. Geen grote club, want hij telt maar acht leden. Maar die vormen een hechte e-bikevriendengroep. Voorzitter is Peter Blondeel (61) uit de Karel de Ghelderelaan.
The post De Flandriens pakken uit met wielerritten voor e-bikefietsers

Lees meer »

Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan Brugsesteenweg: “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding”

Garage Vanhove onthulde tijdens een speciaal opendeurweekend zijn gloednieuwe showroom langs de Brugsesteenweg. Het familieverhaal, dat in ‘88 begon bij Frank Vanhove (59) en sinds vorig jaar wordt voortgezet door zijn zoon Mike (32), gaat daarmee een nieuw tijdperk in. “Als erkend Renault-dealer moesten we mee met de nieuwe branding.”
The post Garage Vanhove pronkt met nieuwe toonzaal aan

Lees meer »

Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or

Na twee jaar loopt het ‘Sneaker Gold’-project in Eperon d’Or ten einde. De sneakers vertrekken weer naar hun oorspronkelijke eigenaars. In het weekend van 14 en 15 september wordt er nog eerst een groot afscheidsfeest gegeven met gratis inkom en tal van activiteiten.
The post Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Ambetanterik’ krijgt schoppen op hoofd tijdens gevecht aan danscafé: duo riskeert celstraf

Een 32-jarige man uit Alveringem en een 20-jarige man uit Koksijde riskeren een celstraf voor een zware vechtpartij aan danscafé De Viking in Oostduinkerke. Een man, die zich naar verluidt gedroeg als een echte ‘ambetanterik’ kreeg er kopstoten en schoppen op het hoofd. De Alveringemnaar staat in een tweede zaak ook terecht voor weerspannigheid tegen zes politiemensen, die elk 400

Lees meer »

Logistiek bedrijf Eutraco investeert 14 miljoen in “grootste elektrische vrachtwagenvloot van België” 

Logistiek bedrijf Eutraco uit Roeselare investeert 14 miljoen euro in 50 nieuwe elektrische trucks, waardoor een derde van hun vloot elektrisch wordt. De vrachtwagens zullen vooral vanuit de site in Willebroek vertrekken. Daar worden ze opgeladen met energie uit zonnepanelen. "Duurzaam transport met elektrische voertuigen is wel degelijk mogelijk aan dezelfde prijs", zegt CEO Serge Gregoir.

Lees meer »

“Ik heb een platte band, kun je komen?” Hoe een vriendendienst het leven kost aan boezemvrienden Junior (19) en Amel (19)

Ze waren boezemvrienden. Ze kenden elkaar al sinds ze allebei twee maanden oud waren. Voor de families van Junior (19) en Amel (19) is er één schrale troost na het ongeval dat de twee jongemannen het leven kostte: ze stierven allebei naast hun beste vriend. “Die twee deden alles samen, ze waren er altijd voor elkaar. Dat bewijst het ongeval

Lees meer »