America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge

Modeketen America Today lanceert zijn vierde winkel aan zee. De nieuwe vestiging opent vrijdag de deuren in de Kerkstraat, en zwaait het hele weekend met kortingen.

America Today is een modeketen voor jongeren, naar Amerikaanse stijl. “Met onze tijdloze kledij mikken we op jongvolwassenen, die er goed willen uitzien en zich comfortabel willen voelen. In onze nieuwe winkel in Blankenberge zal ook onze junior collectie aanwezig zijn”, zegt districtmanager Kenneth de Gieter.

America Today Blankenberge opent vrijdag 14 juni om 10 uur de deuren in de Kerkstraat. Het is, na Oostende, Nieuwpoort en Knokke-Heist, de vierde vestiging aan zee. Je vindt er onder meer varsity jassen en shorts, T-shirts en boxers. “Van onze iconische regenjassen tot heerlijke sweaters, zomerse outfits die perfect zijn voor je vakantie, en onmisbare basics zoals boxers en sokken – wij hebben het allemaal. Al sinds 1989 staat America Today bekend om dé perfecte casual outfit.”

Korting in openingsweekend

“Om de opening van ons nieuwe filiaal te vieren, bieden wij het hele weekend twintig procent korting op de volledige collectie. Bovendien krijgen de eerste vijfentwintig bezoekers op vrijdag, zaterdag en zondag bij besteding van 50 euro een goodiebag cadeau ter waarde van 100 euro”, besluit Kenneth de Gieter.

De winkel is gelegen in de Kerkstraat 98 en zal zeven dagen op zeven geopend zijn van 10 tot 18 uur.

The post America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »