Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede

Dinsdagnacht zorgde een brand voor heel wat schade in camperwinkel Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede. De brandweer werd opgeroepen door een automatisch brandalarm en kon de brand snel onder controle krijgen.

De brandweer werd dinsdagnacht omstreeks 3.45 uur opgeroepen door een automatisch brandalarm naar camperwinkel Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede. Toen de diensten ter plaatse kwamen, moest een wagen aan de kant getrokken worden die de toegang tot de poort blokkeerde. Via een gat in het dak kon de brandweer uiteindelijk de brandhaard bereiken. Er werd nog versterking opgeroepen vanuit Pittem en Tielt, maar de brand was nadien snel onder controle.

Geen gewonden

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, wel was het snel duidelijk dat er veel schade zal zijn. Zo werd ook de toegangspoort tot het bedrijf volledig vernield, vermoedelijk door een overdruk van de brand zelf, of door een kleine ontploffing. Er waren geen gewonden en er was niemand aanwezig in het bedrijf op het moment van de brand. (CSD)

The post Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Acht doden na instorting gebouw in noorden van India

Reddingswerkers hebben in de Indiase stad Lucknow, in het noorden van India, acht lichamen vanonder het puin van een ingestort gebouw gehaald. Dat melden Indiase media. Het drie verdiepingen tellende gebouw werd door verschillende bedrijfjes gebruikt als opslagplaats en garage, en stortte zaterdagnamiddag in.

Lees meer »

Opnieuw stoet tijdens Gardeboefeesten voor de vijftigste editie: “Begonnen met valiezenkoers”

De vlaggetjes wapperen opnieuw in het centrum van Oekene en dat kan maar één ding betekenen: de Gardeboefeesten komen er opnieuw aan. Niet zomaar één, want ze zijn ondertussen al aan de vijftigste editie toe. Voor de gelegenheid trekt er opnieuw een stoet door de straten.
The post Opnieuw stoet tijdens Gardeboefeesten voor de vijftigste editie: “Begonnen met valiezenkoers”

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gruwel na gruwel komt naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders. De pleegmoeder -en vader staan terecht voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Het gaat om een horrorzaak. In de rechtbank komt donderdag het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37)

Lees meer »

EXCLUSIEF. “De VRT verdient beter. Hij is niet geschikt voor deze job.” Telkens weer wijzen insiders naar één man als schuldige voor de chaos

In augustus 2020 werd hij nog binnengehaald als ‘veelbelovende bruggenbouwer’, vier jaar later zien vele VRT-medewerkers CEO Frederik Delaplace (54) als een ‘genadeloze brokkenpiloot’. Wij spraken met negen insiders, onder wie ook mensen uit de top van het bedrijf. Ze geven hun ongezouten mening over hun grote baas en de ontslagen die voor hem weleens de misstap te veel zouden

Lees meer »

Vechtpartij in ‘t Straatje kan dure grap worden: “Kruis van 4.000 euro verdwenen”

Een vechtpartij in de Kortrijkse uitgaansbuurt kan drie jongeren tot drie maanden cel en 600 euro boete opleveren. Het slachtoffer vraagt echter ook ruim 4.000 euro schadevergoeding voor een gouden ketting die verdween in de schermutseling. “Maar daar weet ik niets van”, aldus een betrokkene.
The post Vechtpartij in ‘t Straatje kan dure grap worden: “Kruis van 4.000 euro

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Gruwelijke details komen naar boven in zaak van zwaar mishandeld Nederlands pleegmeisje (10): “Aan stroomdraden vastgebonden in kooi”

In Nederland is donderdag de eerste openbare zitting gestart in een gruwelproces tegen twee pleegouders, die terechtstaan voor zware mishandeling van hun 10-jarige pleegdochter in Vlaardingen. Daar komt het ene na het andere verschrikkelijke detail naar boven over wat Daisy W. (37) en John van den B. (37) met het pleegmeisje zouden hebben gedaan. Ze werd zo erg toegetakeld dat

Lees meer »

In deze school geldt geen totaalverbod op smartphones: “Jongeren moeten leren omgaan met het gebruik ervan”

Terwijl sommige scholen in de regio ervoor kiezen om smartphones volledig te verbieden, volgt het Atheneum Nieuwpoort een meer gebalanceerde benadering. De school heeft ervoor gekozen om de smartphone niet volledig te verbannen uit de schoolomgeving. Dit staat in contrast met het beleid van sommige andere scholen, zoals het Sint-Bernarduscollege, dat schermverslaving en online pesten aanhaalt als redenen voor een

Lees meer »

Vijf demonstranten opgepakt bij massaal protest voor vrijlating gijzelaars in Tel Aviv

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »