“Nooit gedacht dat ik zou winnen”: Julius Persoone wint ‘Het Perfecte Plaatje’

In het Play4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ met Manu Van Acker, is chocolatier Julius Persoone bekroond tot eindwinnaar. Hij bleek de beste fotograaf onder alle BV’s die deelnamen.

Na 8 afleveringen, 17 opdrachten en ontelbare foto’s later kennen we de allereerste winnaar van Het Perfecte Plaatje. Julius Persoone wist tijdens de finale de jury te overtuigen met zijn prachtfoto’s en is daar dan ook ontzettend blij mee: “Ongelofelijk, ik had nooit gedacht dat ik ging winnen. Het was tot op het laatste moment ontzettend spannend! Ik begon aan het programma met de hoop er niet als eerste uit te liggen. Om dan nu te mogen winnen, echt heel dankbaar”. Bie Baert legde hem nog het vuur aan de schenen, maar greep dus net naast de titel: “Tot hier geraken is zo’n ongelofelijk mooi scenario geweest. Ik ben me blijven smijten tot op het laatste”.

Tentoonstelling

Acht weken geleden begonnen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone aan dit onverwachte avontuur zonder enige fotografie-ervaring, maar het is dus Julius die met de eer gaat lopen. Als kers op de taart wint hij een exclusieve tentoonstelling van zijn beste werken die vanaf 9 juni gratis te bewonderen is in Play Zuid.

Het volledige seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf nu te herbekijken op GoPlay.

The post “Nooit gedacht dat ik zou winnen”: Julius Persoone wint ‘Het Perfecte Plaatje’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Afbraak van Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare start in september

In september begint de afbraak van het Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare. Alleen de zuidelijke vleugel van het ziekenhuis blijft staan. In de plaats komen er woningen, appartementen en ook een woonzorghotel, met studio’s en assistentiewoningen. De blikvanger van de nieuwe site is een hoog woonblok van 16 verdiepingen. Daarnaast komt er ook een park. Over 4 jaar zouden de eerste

Lees meer »

Benefietconcert in de Sint-Pieterskerk in Tielt voor huizenproject in Oeganda

Op maandag 1 juli kan je in de Sint-Pieterskerk in Tielt terecht voor een bijzonder benefietconcert. ‘Een reis door de tijd’ wordt georganiseerd door Harmonie van Hoop. De opbrengst wordt geschonken aan priester-missionaris Sander Kesseler, die momenteel werkzaam is in Oeganda. “We hebben financiële hulp nodig om huizen opnieuw op te bouwen. De steun kan echt het verschil maken.”

Lees meer »

Waarom Franse verkiezingen een herexamen voorzien

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe kiessystemen er in alle vormen en formaten zijn, én hoe die formaten de verkiezingsuitslag kunnen beïnvloeden. Wat als we in België bijvoorbeeld het Franse systeem zouden toepassen? “Een

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »

Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd”

Zo’n 143 dagen lang zette Dimitri Carpentier een straat van Hooglede in de kijker. Nu bundelt Carpentier die 143 straatgedichten in het boek ‘Ik ben in alle straten’.
The post Dimitri Carpentier bundelt 143 gedichten in boek ‘Ik ben in alle straten’: “Sommige mensen hebben gedicht zelfs ingekaderd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende

Woensdagavond, 26 juni, liep er bij Politie Oostende een melding binnen van een grijpdiefstal, waarbij twee verdachten (18 en 19 jaar) een gouden ketting losrukten bij het slachtoffer (52). Dat meldt het parket van West-Vlaanderen en Politie Oostende.
The post Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »