Lichaam Britse tv-dokter Michael Mosley (67) gevonden op Grieks eiland: “Verkeerde afslag genomen tijdens bergwandeling”

Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar de Britse tv-dokter Michael Mosley, die vermist raakte op het Griekse eiland Symi nadat hij een wandeling was gaan maken. “Ik kan bevestigen dat hij het is”, vertelde burgemeester Nikitas Grillas aan ‘The Guardian’. Hij heeft tijdens een bergwandeling “de verkeerde afslag genomen”, zegt zijn vrouw Clare Mosley in een verklaring aan Britse media. 

Meer krantenkoppen in België

Fietser (79) sterft bij aanrijding op drukke steenweg: “Dit moet stoppen, er moet iets aan de verkeersveiligheid worden gedaan”

Op het kruispunt van de Bevelsesteenweg en Gestselsesteenweg in Itegem (Heist-op-den-Berg) is woensdagnamiddag een 79-jarige fietstoerist om het leven gekomen bij een aanrijding met een bestelwagen. Het ging niet om het eerste zware ongeval op die plaats. Buurtbewoners willen dat er snel maatregelen worden getroffen. Op acht jaar tijd vielen er al vijf doden.

Lees meer »

Sint-Jozefskerk De Ginste wordt zaal voor culturele optredens: “Ontwijding is niet aan de orde”

Na het artikel over de restauratie van de klokkentoren kregen we een uitnodiging van het kerkbestuur om de toekomstplannen van de Ginstekerk even toe te lichten. “De Ginstekerk is nog lang niet aan ontwijding toe. Er zijn nog wekelijks een zestigtal parochianen die de weekenddienst bijwonen en daarnaast vinden er ook nog veel plechtigheden plaats. Maar wij staan open voor

Lees meer »

63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Het staat te boek als een van de oudste kermissen van Menen en blijft, jaar na jaar, heel wat mensen lokken. Koekuit-in-Feest wist ook dit jaar de wijk van heel wat animo te voorzien, met een reuze rommelmarkt als absolute publiekstrekker.
The post 63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »