TEAMGIDS EK 2024. Onbekend is onbemind, dus let toch maar op voor Kristjan Asllani: alles over de EK-selectie van Albanië

 

Wij verzamelden samen met 23 andere sportkranten verspreid over heel Europa een uitgebreide gids over élk deelnemend land aan het Europees kampioenschap voetbal. Hier in deze gids ontdek je dus lokale expertise over álle voetballers op het EK.

 

Meer krantenkoppen in België

Coldplay treft eindelijk een schikking met voormalige manager: band moet miljoenen betalen

Coldplay en hun voormalige manager, Dave Holmes, hebben eindelijk een schikking getroffen. Al in 2023 spande Holmes een rechtszaak aan tegen de muziekband en eiste hij tien miljoen dollar (9,2 miljoen euro) als schadevergoeding voor onbetaalde commissies. Holmes en de muziekband zijn intussen dus tot een overeenkomst gekomen en hij zal effectief miljoenen van Chris Martin en Co ontvangen.

Lees meer »

Zit Biden binnenkort zonder centen? Donoren houden vinger op de knip

De oprichter van Netflix. Een erfgename van de Walmart-supermarktketen. Een kleindochter van Disney. Een ex-directeur van Google. De voormalige topman van de National Football League. Allemaal zijn ze prominente donoren die miljoenen aan de campagne van Joe Biden geven. Maar nu dreigen ze ermee de geldstroom te laten opdrogen, als Biden niet uit de presidentsrace stapt. Of hoe er nóg

Lees meer »

“Het gebouw is een pak moderner en het oogt echt wel chique”: Roeselarenaars onder de indruk tijdens bezoek aan vernieuwde stadhuis

Op zondag 30 juni zette Roeselare de deuren open van het vernieuwde stadhuis. Op de Grote Markt stonden bij momenten wachtrijen, maar de rondleiding verliep heel vlot. De bezoekers waren onder de indruk van het lichtrijke en toegankelijke gebouw.
The post “Het gebouw is een pak moderner en het oogt echt wel chique”: Roeselarenaars onder de indruk tijdens bezoek

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs

Op zaterdag 6 juli vindt in het lokaal dienstencentrum Patria de derde editie van de verzamelbeurs plaats. Het evenement is een organisatie van biljartclub De Patriavrienden.
The post Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs appeared first on KW.be.

Lees meer »