TEAMGIDS EK 2024. Jarenlang miskend in eigen land, maar nu rust de Duitse hoop een laatste keer op zijn schouders: alles over de EK-selectie van Duitsland

 

Wij verzamelden samen met 23 andere sportkranten verspreid over heel Europa een uitgebreide gids over élk deelnemend land aan het Europees kampioenschap voetbal. Hier in deze gids ontdek je dus lokale expertise over álle voetballers op het EK.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Bart De Wever en schepenen trakteren Antwerpenaren op eerste Zeeuwse mosselen: “Dit jaar zijn er minder door de vele regen”

Op de Grote Markt in Antwerpen werden voorbijgangers woensdagmiddag getrakteerd op Zeeuwse mosselen. Het was de aftrap van het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen. "Promotie is nodig", zegt mosselkweker Alex van Houte van Aqua-Triton Mossel. "Want er worden steeds minder mosselen gegeten en een groot deel van de percelen in de Oosterschelde zullen dit jaar minder mosselen opleveren door de

Lees meer »

Bruggeling Alexander Jocqué wordt de nieuwe artistiek directeur van Concertgebouw Brugge

Bruggeling Alexander Jocqué wordt vanaf 1 september de nieuwe artistiek directeur van Concertgebouw Brugge, voor een mandaat van zes jaar. Uit de 23 kandidaten, zowel nationaal als internationaal, koos de Raad van Bestuur na een uitgebreide selectieprocedure voor Alexander Jocqué. Hij volgt Jeroen Vanacker op die naar BOZAR in Brussel trekt.
The post Bruggeling Alexander Jocqué wordt de nieuwe

Lees meer »

Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam

Tijdens een infomoment op woensdag 26 juni, heeft ’t Saam haar ambitieuze plannen voor een nieuwe schoolcampus gepresenteerd. Een 80-tal geïnteresseerden waren aanwezig op het infomoment. Deze nieuwe campus zal de krachten van de huidige locaties bundelen om een innovatieve en toekomstgerichte leeromgeving te creëren.
The post Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam appeared first

Lees meer »

Paardenhoofd van 450 kilo pronkt na restauratie van twee jaar op dakterras van Paul (59) en Ariane (60): “We wilden er eerst een boom zetten”

Paul Van Marcke (59) en Ariane Van de Waeter (60) uit het Oost-Vlaamse Dendermonde hebben sinds afgelopen weekend een paardenhoofd op hun dakterras staan. Het koppel kocht het beeld tijdens een veiling op de Grote Markt, maar raakte snel beschadigd. Na een restauratie van twee jaar is het paardenhoofd nu afgewerkt met illustraties over de strijd tussen Aalst en Dendermonde.

Lees meer »

Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie verhuisde

Een vrouw eist van haar voormalige 41-jarige buurman uit Diksmuide liefst 6.000 euro schadevergoeding in de rechtbank van Veurne. I. beweert door M.D. jarenlang gepest en zelfs fysiek aangevallen te zijn, waarop ze verhuisde. De man zelf schuift echter alles in de schoenen van de vrouw.
The post Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie

Lees meer »