Python van 5 meter slokt vrouw in haar geheel op in Indonesië

In Indonesië is een vrouw dood aangetroffen in de buik van een python van 5 meter lang. Het dier had haar in haar geheel opgeslokt, zo meldt een lokale ambtenaar. 

Meer krantenkoppen in België

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van Huybrechts en Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »