LIVEBLOG DAUPHINÉ. “Sliepen in een hotel met tapijt”: Evenepoel, die “niet verwacht mee te doen voor ritwinst”, heeft veel last van pollen

Na de eerste bergrit van gisteren is het opnieuw klimmen geblazen in de Dauphiné. Sterker nog, de zevende en voorlaatste etappe is nog een stukje zwaarder, met drie beklimmingen van eerste categorie en een aankomst bergop buiten categorie. Kan Remco Evenepoel na z’n moeilijk moment gisteren een stap(je) zetten? Mis niets van de rit in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel geëist: “Ze graaiden zelfs cadeautjes mee vanonder de kerstboom”

Twee Servische mannen riskeren voor de Brugse rechtbank elk vier jaar effectieve celstraf voor een hele resem woninginbraken. De politie kon Luka D. (28) en Marko J. (25) op kerstavond klissen na een wilde achtervolging die eindigde in de tuin van een kinderdagverblijf in Zwevezele.
The post Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel

Lees meer »

Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op hem om ons in te zetten voor senioren”

Schepen voor Senioren en Dienstverlening Filip Babylon (cd&v plus) is niet opgezet met de uitspraken van raadslid Jos Millecam over de ‘ondermaatse dienstverlening voor senioren’. “Wij werken uitstekend samen met de seniorenadviesraad en hebben de openingsuren van het onthaal sterk uitgebreid”, zegt Babylon.
The post Schepen Babylon (cd&v plus) niet opgezet met uitspraken Jos Millecam: “We wachten niet op

Lees meer »

Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD Hertsberge

Hoog bezoek bij KSKD Hertsberge woensdag. De wereldsterren van Borussia Dortmund kwamen immers op het veld van de vierdeprovincialer een laatste keer trainen in aanloop naar hun duel met Club Brugge in de Champions League van woensdagavond. “Dichter bij profvoetbal gaan we niet komen”, lacht voorzitter Christophe Vandoorne.
The post Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD

Lees meer »