LIVEBLOG BELGIË-LUXEMBURG (VTM). Lukaku in de spits, ook Doku en Witsel in de basis? Ontdek hier de verwachte opstellingen

De Rode Duivels spelen vanavond hun uitzwaaiwedstrijd voor eigen publiek tegen Luxemburg. Lukaku zal alvast zeker spelen, net als eerste doelman Casteels. Houden de Belgen een geslaagde generale repetitie voor het EK? Volg het op de voet in onderstaande liveblog of kijk LIVE op VTM en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »

Vragen over inclusieve speelpleinwerking

Tijdens de jongste gemeenteraad interpelleerde oppositieraadslid Martine Devisscher (Burgerbelangen) over de zogenaamde ‘inclusieve’ speelpleinwerking in Wingene. “Die werking staat wel erg vaag omschreven op de gemeentelijke webstek”, liet ze horen. En dus wou ze weten hoe een en ander wordt aangepakt.
The post Vragen over inclusieve speelpleinwerking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hond en puppy’s met helikopter gered na bosbrand in Californië

Een zoek- en reddingsteam bracht een gestrande rottweiler moeder en haar vier puppy’s met een helikopter in veiligheid, nadat hun eigenaar hen had moeten achterlaten tijdens de bosbranden in Noord-Californië. De eigenaar evacueerde woensdag, maar haar truck ging kapot, aldus de sheriff van Butte County.

Lees meer »

“Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter

Politiezone Arro Ieper lanceert een nieuwe campagne met de slogan ‘Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt’. De cijfers voor positieve drugtesten gaan de hoogte in en er werden vaak meer positieve drugtests dan alcoholtests afgelegd.
The post “Drugs als je rijdt, altijd rijbewijs kwijt!”: Arro Ieper lanceert nieuwe drugcampagne op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLJ Beseveld, wielertoeristenclub en café ’t Hoekske in Geluveld vol lof over betreurde Tiebe (18): “Hij was altijd opgewekt, vrolijk en goedlachs”

In Geluveld is de verslagenheid bijzonder groot na het overlijden van Tiebe Blanckaert (18). Op sociale media postten KLJ Beseveld (Beselare-Geluveld), de Vrije Wielertoeristen Geluveld en uitbater Milan Salomez van café ’t Hoekske een pakkend eerbetoon. ‘Vriend van iedereen’, zo staat het op de rouwbrief. De jonge fietser kwam dinsdagmorgen om het leven tijdens het dwarsen van de expresweg N58,

Lees meer »