Will Smith knipoogt in ‘Bad Boys 4’ subtiel naar Oscar-incident: zijn personage krijgt klap in het gezicht

Het is inmiddels al twee jaar geleden, maar ook Will Smith (55) is het incident tijdens de Oscars nog niet vergeten. In de nieuwe film ‘Bad Boys 4’ maakt hij zelfs een verwijzing naar de klap die hij Chris Rock gaf nadat deze een beledigende opmerking had gemaakt over zijn vrouw. Zo wordt zijn personage, Mike Lowry, op een bepaald moment herhaaldelijk in het gezicht geslagen. 

Meer krantenkoppen in België

Sportclub The Farm neemt nieuwe start op nieuwe locatie

Na enkele weken van inrichtingswerken neemt sportclub The Farm op zondag 20 oktober een nieuwe start in hun nieuw onderkomen aan de Wandelweg 4 in Heestert. Met de nieuwe start komt ook een nieuwe naam: de club die voorheen als Combat Club Self Defence gekend was, heet voortaan ‘The Farm, where atletes grow’.
The post Sportclub The Farm neemt

Lees meer »

Meer dan een op de drie stemgerechtigden in provincie Antwerpen komt niet opdagen, in Borsbeek gaat bijna de helft niet stemmen

64 procent van de kiesgerechtigde inwoners van de provincie Antwerpen is zondag gaan stemmen voor de lokale verkiezingen. Meer dan een op de drie stemgerechtigden is dus niet komen opdagen. Alleen in Baarle-Hertog en Hove zijn meer dan 70 procent van de kiesgerechtigden gaan stemmen. Voor de districtsraad in Borsbeek, dat nu fuseert met Antwerpen, heeft minder dan 56 procent

Lees meer »

Wat als twee mensen een kindje maken voor iemand anders?

Ergens in november wordt in Limburg een jongetje geboren. Maar hij zal niet opgroeien bij de mensen die hem gemaakt hebben, wel bij een vriendin van het koppel. Omdat zij geen kinderen kan krijgen, hebben ze met drie deze vorm van draagmoederschap uitgewerkt. Maar ís het draagmoederschap als er geen enkele genetische band is tussen de wensmoeder en het kindje?

Lees meer »

Toerisme Oostende beëindigt samenwerking met curator Bjorn Van Poucke voor ‘The Crystal Ship’ streetart festival

Toerisme Oostende kondigt aan dat het de samenwerking met curator Bjorn Van Poucke voor het streetart festival ‘The Crystal Ship’ beëindigt. Deze beslissing is genomen na grondige overweging en met het oog op de verantwoordelijkheid die Toerisme Oostende draagt naar de streetart gemeenschap.
The post Toerisme Oostende beëindigt samenwerking met curator Bjorn Van Poucke voor ‘The Crystal Ship’ streetart

Lees meer »

Antwerps-Libanese chef Ghina Bazzi kijkt met pijn in hart naar oorlog in geboorteland: “Ik kan niet gelukkig zijn zonder me schuldig te voelen”

Al vele tientallen jaren is Libanon het kruitvat van het Midden-Oosten. Smeulende conflicten komen er om de zo veel tijd tot ontploffing. “Libanezen zijn hierdoor een weerbaar volk. Ondanks alles blijven we hoop zien”, vertelt de Antwerps-Libanese chef Ghina Bazzi. Maar dit keer heeft ze het moeilijk om moed te houden, nu de Israëlische grondtroepen begin deze maand haar land

Lees meer »

Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger”

Het dringt nog steeds niet volledig tot hem door, maar Michaël Vannieuwenhuyze, die als lijsttrekker van Team Harelbeke zijn politieke comeback maakte, mag in december effectief de burgemeesterssjerp overnemen van Alain Top (Vooruit). “Dit voelt echt onwezenlijk!”
The post Michaël Vannieuwenhuyze is de nieuwe burgervader van Harelbeke: “Zullen meer inzetten op communicatie met de burger” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Even schrikken als bus vol kleuters donkere rook afgeeft

Een vijfendertigtal kleuters uit een school uit Tielt beleefden vrijdagochtend een onvergetelijke ervaring. De kleuters waren op weg met de bus richting Bulskampveld in Beernem toen de buschauffeur plots langs de N37 in Ruiselede donkere rook aan de achterzijde van de bus opmerkte.
The post Even schrikken als bus vol kleuters donkere rook afgeeft appeared first on KW.be.

Lees meer »

OKRA boos over “stigmatiserende en stereotiepe” Delhaize-reclame, maar deze senioren zien er geen graten in

OKRA, de grootste ledenorganisatie voor 55-plussers in België, is niet te spreken over een reclamespot van de supermarktketen Delhaize. Daarin laat een winkelende opa aan zijn kleinkinderen blijken dat hij nog nooit van zoete aardappelen of halloumi gehoord heeft. De Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) ontving deze week een tweede klacht.

Lees meer »

DE INSIDER. Zo word je misleid door verpakkingen in de supermarkt: “Als dát erop staat, smeer je 33 procent meer choco”

“Koop mij”, “eet mij”, “drink mij”: dat smeken verpakkingen in de supermarkt of in je frigo. Maar wat zijn de truken waarmee ons brein misleid wordt? Uit interessant onderzoek aan de KU Leuven blijkt dat er heel wat zijn: “Een rode of een blauwe verpakking, dat triggert al heel andere zaken in ons brein”, zegt onze consumentenjournalist Chris Snick.

Lees meer »