ROLAND GARROS. Alcaraz na zinderende vijfsetter tegen Sinner voor het eerst in finale

Zizou Bergs, David Goffin en Elise Mertens (dubbel en enkel) hebben hun koffers moeten pakken op Roland Garros. Als laatste schoot het dubbelduo Sander Gillé en Joran Vliegen nog over in Parijs om de Belgische eer te verdedigen, maar zij sneuvelden in de kwartfinale. De wereldtop bij de mannen moet het zonder Djokovic stellen: hij is inmiddels geopereerd aan een gescheurde meniscus. Volg het allemaal in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Sanne is draagmoeder van haar nichtje. “Ik had geen kinderwens meer, mijn schoonbroers wel: een match”

Lang niet iedereen kan een baby verwelkomen. Sanne Riepema, redacteur bij het Nederlandse ‘Algemeen Dagblad’, verblijdde daarom haar schoonbroers Erik en Nick met een liefdevolle daad. Hun langgekoesterde kinderwens kwam uit. Dit is het persoonlijke verhaal van een draagmoeder in een maatschappij die er nog niet echt klaar voor lijkt. “‘Normale’ koppels verven een babykamer als er een kleintje op

Lees meer »

Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf

Gewezen CD&V-schepen Rita Dewulf (62) uit de Makeveldmolenstraat komt in aanmerking voor de titel van ereschepen en krijgt die titel toegekend tijdens de gemeenteraadszitting van maandagavond 16 september vanaf 19 uur in de Seminariezaal van het stadskantoor.
The post Titel van ereschepen voor 62-jarige Rita Dewulf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »

Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

De sloopwerken zijn gestart op het domein van OC Cirkant, de voorziening voor volwassenen met een beperking in Aartrijke. Men bouwt er binnenkort een nieuw centraal gebouw met ruimte voor de keuken, cafetaria, dagbesteding en verschillende ondersteunende diensten. Daarvoor moet de wasserij en een stuk van het hoofdgebouw uit de jaren zeventig plaatsmaken.
The post Hoofdgebouw Cirkant onder sloophamer

Lees meer »

Welke holdings werken ook voor u?

18:43 Bij D’Ieteren hebben twee familietakken deze week een deal afgeklopt die de kleine belegger benadeelt. Dat komt ongelegen, want de Belgische holdings blijven met een hoge beurskorting kampen. De Tijd …

Lees meer »

Baseballclub brengt prachtig eerbetoon aan overleden Luca (21): “Hij was er altijd voor iedereen, met de nodige humor”

Een gigantisch nummer ‘2’ – “zijn rugnummer” – vormen met zo veel mogelijk mensen. De Zonhovense baseballclub Sunville Tigers hield woensdagavond een opvallend eerbetoon aan Luca Pignatelli. De 21-jarige overleed vorige week nadat hij door twee treinen werd aangereden in Diepenbeek. “Luca was er altijd voor iedereen, met de nodige humor.”

Lees meer »

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn heeft zijn boek ‘Politievertellingen ‘ut De Oude Vestingstraat’ voorgesteld aan familie, collega’s, vrienden en sympathisanten. “Alle vertellingen zijn waar gebeurd.” De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds.
The post Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie

Op dinsdag 10 september was er de officiële opening van het Grand Café en resto d’Embrasserie in het woonzorgcentrum De Zilverberg. Beide zijn op 2,5 maanden volledig vernieuwd met een nieuwe naam er bovenop.
The post De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie appeared first on KW.be.

Lees meer »