Met één tweet liet hij GameStop-aandeel door het dak gaan: wie is Roaring Kitty?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Opschudding tijdens gemeenteraad Kuurne: “Dit is normvervaging en graaipolitiek”

De Kuurnse gemeenteraad van 4 juli verliep erg routineus, maar het venijn zat in de staart. Tijdens de variaronde startte Tom Leece (Nieuw Kuurne) een aanval naar de burgemeester en zijn schepencollege. Hij had namelijk de onkosten van de afgelopen drie jaar ingekeken en was tot enkele opmerkelijke vaststellingen gekomen, aldus Leece zelf. “Wat doen taarten, pralines of sponsoring van

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »

Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging aan”

Directeur Maxim Esprit van Prizma Basisschool Heilige Familie heeft er drukke laatste weken opzitten. Hij sloot het schooljaar af op de lagere school en start binnenkort met een nieuwe uitdaging in Prizma Campus VTI.
The post Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »

Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter: “Genieten staat centraal”

Tijdens de zomermaanden is de belevingsweide Entre Deux Verres opnieuw toegankelijk voor het publiek. “We serveren met veel plezier een glaasje of flesje wijn, sapje of een hapje”, aldus wijnboer Martin Bacquart. “Een bezoek aan de belevingsweide kan ook de perfecte afsluiter zijn van een wandeling op en rond ons wijndomein.”
The post Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter:

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »