LIVEBLOG RODE DUIVELS. Vertonghen en Theate vraagtekens, Tedesco: “Desnoods wachten we op hen tot de finale”

Na de 2-0 tegen Montenegro spelen de Rode Duivels zaterdag een tweede en laatste oefenpot voor het EK. Tegen Luxemburg, opnieuw geen tegenstander met naam en faam. Lukaku zal alvast zeker spelen. Op matchday -1 spraken bondscoach Tedesco en Meunier met de pers. Volg het op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Snelheidsduivel rijdt weg van politie aan 220 km/uur

De politie van Heusden-Zolder moest afgelopen weekend een laagvlieger uit het verkeer halen. Toen de chauffeur aan hoge snelheid over de Vogelsancklaan reed en de politie daarbij kruiste, zetten de agenten de achtervolging in. Daarbij moesten ze 220 km/uur rijden om de vluchter te kunnen volgen.

Lees meer »

Zoek het verborgen leven van Pinkies in Vloethemveld

De gemeentebesturen van Jabbeke en Zedelgem lanceren deze zomer een nieuwe gezinszoektocht in het Vloethemveld. “Tijdens deze twee uur durende zoektocht gaan we op zoek naar de verborgen levens van de Pinkies. Deze minimensjes zijn niet groter dan een pink en leven in het bos”, nodigt projectcoördinator Eva Vanhuyse uit.
The post Zoek het verborgen leven van Pinkies in

Lees meer »

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

Slapende ambtenaar vecht met succes ontslag aan

Een statutair ambtenaar in dienst van de Vlaamse overheid werd in mei 2022 ontslagen, nadat hij meermaals betrapt was op slapen tijdens de werkuren. De man trok naar de Raad van State en kreeg gelijk, omdat de ontslagprocedure niet correct verliep. Het ontslag werd vernietigd.

Lees meer »

Dranouter moet Willem Vermandere uit feesteditie schrappen: “Deze folkheld heeft ons festival mee gevormd”

Onverwacht geen Willem Vermandere op het gouden jubileum van Festival Dranouter, waar hij sinds 1989 zeven keer optrad. “Als grootste festival van West-Vlaanderen hadden we een automatische click met deze icoon voor West-Vlaanderen, folk, kleinkunst en traditionele muziek.”
The post Dranouter moet Willem Vermandere uit feesteditie schrappen: “Deze folkheld heeft ons festival mee gevormd” appeared first on KW.be.

Lees meer »