Bar’Linni, nachtclub met zomerbar, is nieuw langs de Brugsesteenweg op site waar ‘t Leestje en Bina Canar vroeger huisden

Waar vroeger ‘t Leestje en later onder meer Bina Canar en Beau’Bar en meest recent Brasserie Doxx gevestigd waren, is sinds begin mei Bar’Linni open. Een nachtclub en danscafé, waar ook een zomerbar is.

Zaakvoerster Charelle runt samen met haar moeder al een kledingzaak K-Charo. Moeder en dochter zijn uit Wevelgem afkomstig, maar verhuisden hun winkel(s) – van drie zaken maakten ze één – van Menen naar Ieper. Maar nu Charelle Devolder een horeca-avontuur aangaat in Ingelmunster kwam ook de kledingzaak mee naar de Ghistelstraat 32a. “Na meer dan tien jaar hebben we al een mooie naam opgebouwd. We verkopen trendy, maar betaalbare kledij voor dames en kinderen.”

Goed bereikbaar en veel parking

Charelle zette nu ook haar schouders onder Bar’Linni. “Ik kom niet uit de horeca, maar zag dit avontuur zeker zitten. We vinden dit een mooie locatie, goed bereikbaar en met veel parking. We willen onze eigen stempel drukken. Het is een bekende horecalocatie, maar wij willen het vertrouwen winnen van de lokale mensen. Wat hier ook vroeger gebeurd mag zijn, wij starten hier met een schone lei en ons eigen concept.” En die start vindt Charelle hoopgevend. “We organiseren heel wat, zoals vrijdag 7 juni een ladies night met onder meer een modeshow en een presentje voor de dames. Hun partners zijn welkom, maar de aandacht gaat naar de dames.”

Zaterdag 8 juni is er een Soirée Rosé. Op de Facebookpagina worden alle activiteiten aangekondigd. “Maar we willen deze zomer ook inzetten op onze zomerbar. Buiten kunnen we tot wel 300 mensen een zitje bieden. Bij zonnig weer is het hier zalig, als het begint te regenen kunnen we binnen verder doen. Er komt ook een groot scherm waarop we de EK-matchen kunnen tonen. We zetten ook in op unieke cocktails en lekkere tapasplanken.”

Bar’Linni zelf is nachtcafé waar nog echt gedanst kan worden. “We mikken op de mensen die nog graag eens tot de late uurtjes een feestje bouwen. We willen van donderdag een topavond maken, we blijven in het weekend open tot zondagavond.” Later dit jaar hoopt Charlene ook het terras achteraan te overkappen. “Dan maken we daar een winterbar.”

Bar’Linni, Brugsesteenweg 337, Ingelmunster.

The post Bar’Linni, nachtclub met zomerbar, is nieuw langs de Brugsesteenweg op site waar ‘t Leestje en Bina Canar vroeger huisden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie jonge Franse autodieven op heterdaad betrapt: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne.

Lees meer »

Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan

De directeurs van de Nationale Loterij blijven ceo Jannie Haek, een Bruggeling met Torhoutse roots, steunen. Dat laat het overheidsbedrijf woensdag weten, daags na het afspringen van een bemiddelingsprocedure met de vakbonden over het gedrag van de topman.
The post Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop op podiumplaats in mijn leeftijdsgroep”

De triatleten uit Knokke-Heist steken in bloedvorm. Het voorbije weekend was Tom Defoort het sterkst op de volledige afstand in de Openlakes Champagne. De week ervoor kwalificeerde Bieke Trenson zich in de Ironman van Nice voor het WK in september in diezelfde stad. En ze is ambitieus.
The post Triatlete Bieke Trenson (36) kwalificeert zich voor WK: “Ik hoop

Lees meer »

Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent”

‘t Polderhart in Zuienkerke verliest straks een monument: meester Filiep trekt er vrijdag na 34 toegewijde schooljaren voor het laatst de deur van het de ‘Plukjesklas’ achter zich dicht. Zijn schoolcarrière was een roeping. “Het heeft mij op alle vlakken ontzettend verrijkt.”
The post Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent” appeared

Lees meer »

De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst: huurprijzen kustappartementen 6 procent duurder dan vorig jaar

Wie tijdens de zomermaanden een vakantieverblijf aan de Belgische kust wil boeken zal daar gemiddeld zes procent meer voor betalen dan vorig jaar. Dat blijkt uit de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en Huswell, specialist in vakantieverhuur. Voorlopig lijkt augustus de populairste maand te zijn om naar onze kuststeden te trekken.
The post De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst:

Lees meer »