Van “brieven te laat verstuurd” tot “administratieve rompslomp”: Belgen in het buitenland klagen stemprocedure aan

Heel wat Belgen die in het buitenland wonen, zullen wellicht niet op tijd kunnen stemmen voor de federale en Europese verkiezingen. Dat komt omdat ze hun kiesbrief te laat ontvangen hebben. Dat is ook het geval bij Tania Kessens die in Zuid-Frankrijk woont. "Het is elke verkiezingen hetzelfde liedje. Frustrerend." Ook stemmen via volmacht is volgens sommigen omslachtig. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel plannen en ideeën op tafel”

Eersteprovincialer KSV Rumbeke is volop bezig met de uitbouw van zijn vereniging. Een van de tekortkomingen was een oudercomité, zeg maar het luisterend oor tussen de vele ouders en het bestuur. Sinds kort is ook dit opgelost, en dit onder initiatief van Filip Van Vyve.
The post Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Ex-president Medvedev dreigt ermee Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” – Grote gevangenenruil tussen Rusland en Oekraïne

Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de inzet van westerse langeafstandsraketten door Oekraïne op Russisch grondgebied. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als er westerse langeafstandswapens worden ingezet. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen elk 103 gevangenen aan elkaar overgeleverd. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben”

Het restaurant LOS vlakbij het Kasteel van Wijnendale aan de Oostendestraat bestaat begin oktober een jaar. Daar hoort een verjaardagscadeau bij, en wat voor eentje! LOS werd geselecteerd voor het project Jong Keukengeweld van Horeca Vlaanderen.
The post Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen Brugge hekelt verkoop van seniorenwoningen door OCMW

In april 2022 verkocht het Brugse OCMW de seniorenwoningen langs het Acaciapad in Sint-Kruis, tot onbegrip van Groen. Volgens schepen van Sociale Zaken Pablo Annys (Vooruit) was het niet mogelijk om de huizen verder te verhuren. Nu blijken de woningen volledig gerenoveerd tot het beste EPC-label en te koop te staan. “Dat het onmogelijk was om nog iets met de

Lees meer »

Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien”

Als een jeugdspeler van Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk trok Gary Magnée naar de Oostkantons. Halfweg augustus maakte de Luikenaar de overstap van Eupen naar Cercle. “Hij is behendig, snel met de bal en waardevol in verdedigend werk.”
The post Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »