Helmut Lotti voortaan in vier goede handen: managers Piet Roelen en William Vaesen gaan samenwerken

Volgend jaar is het precies 30 jaar geleden dat Helmut Lotti zijn eerste ‘Goes Classic’ – plaat op de wereld losliet. Dat dat niet onopgemerkt voorbij ging is een understatement van formaat, in meer dan 13 landen verkocht de Gentse zanger meer dan 13 miljoen platen.

Al die tijd was de Nederlandse muziekproducent en artiestenmanager Piet Roelen de mentor van Helmut en de drijvende kracht achter dit succesverhaal. William Vaesen staat bekend als de oprichter van K3 en is vandaag manager van Camille Dhont en Karen Damen, en nu dus ook van Helmut Lotti. Daarnaast runt Vaesen het productiehuis Heartmade Media en is hij samen met zijn echtgenote actief in de kunstwereld

William Vaesen: Piet en ik kennen mekaar al lang en toen we recent terug aan de praat geraakten werd al snel duidelijk dat er veel overeenkomsten te vinden waren in onze visie op de wereld van media, merken en entertainment. Ik voelde me dan ook vereerd toen Piet voorstelde om samen het management van Helmut in handen te nemen. Het jubileumjaar 2025 is het perfecte moment om het publiek van Helmut wereldwijd terug te verrassen en in de watten te leggen. Daar gaan we de komende tijd werk van maken.

Piet Roelen: De voorbije 35 jaar heb ik met Helmut de wereld afgereisd en een groot stuk ervan ook muzikaal kunnen veroveren. Helmut is voor mij als een zoon en het was niet makkelijk om iemand de zorgen over het verleden en de toekomst van Helmut Lotti toe te vertrouwen. In William Vaesen heb ik iemand gevonden die ik 100% vertrouw en die ruimschoots bewezen heeft dat hij weet hoe een succesverhaal te schrijven. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooi nieuw hoofdstuk kunnen toevoegen aan het verhaal van Helmut Lotti. (PADI)

The post Helmut Lotti voortaan in vier goede handen: managers Piet Roelen en William Vaesen gaan samenwerken is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe ‘all weather-piste’ voor ruiters aan hippodroom Waregem: “Ontworpen om optimaal te trainen, ongeacht het weer”

Aan de hippodroom in Waregem is de nieuwe ‘all weather-piste’ voorgesteld: een piste waarop het hele jaar trainingen en wedstrijden gereden kunnen worden, ongeacht de weersomstandigheden. De Sport Vlaanderen-site in de Veldloopstraat is jaarlijks het decor van allerlei paardenwedstrijden en events, van de Paascross tot internationale topdressuur. Met deze investering wil Waregem nog meer inzetten op de paardensport.

Lees meer »

Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”

Stad Roeselare opende donderdag feestelijk een derde plekje waar honden vrij kunnen ravotten. De recreatieve zone aan de uitkijktoren aan het Sterrebos, die inmiddels werd verworven door de stad, werd uitgebreid met een hondenloopweide. “Een voorbode voor het grootste hondenloopbos van de provincie”, klinkt het.
The post Nieuwe hondenloopweide aan uitkijktoren in Rumbeke: “Voorbode voor het grootste hondenloopbos van

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

“Warmte van gezin kunnen we nooit vervangen”: pleegkinderen komen (lange tijd) in ziekenhuis terecht door plaatstekort

Een kinderziekenhuis kan de warmte van een gezin nooit vervangen, terwijl dat net is wat een kind nodig heeft. Dat zegt professor en kinderarts Ann De Guchtenaere van het UZ Gent, dat net als andere ziekenhuizen af en toe pleegkinderen (lange tijd) opvangt door een groot tekort aan crisisopvangplaatsen. Concreet zoekt Pleegzorg Vlaanderen meer dan 400 zulke plaatsen voor dringende

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, maar voormalig Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof begint nu tweede carrière als bestuurder bij Antwerp

Steve Van den Kerkhof, de man die vorig jaar na 22 jaar zijn CEO-positie bij Plopsa vaarwel moest zeggen omwille van tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, is lid geworden van het bestuursorgaan van Antwerp als extern bestuurder. De gewezen CEO van de pretparkengroep was sinds januari bij de Great Old aan de slag als consultant.

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »