Zeven kandidaten uit Koekelare nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook zeven kandidaten uit Koekelare. Ontdek hier wie dat zijn.

Henk Dejonghe (Voor U)

Henk Dejonghe staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 58-jarige man werkt als bediende.

Sam Dewulft (CD&V)

Sam Dewulf. © CD&V

Sam Dewulf staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolger. De 29-jarige man werkt als parlementair medewerker.

Patrick Lansens (Vooruit)

Patrick Lansens. © Vooruit

Burgemeester Patrick Lansens staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de zevende plaats. Hij is 59 jaar.

Jan Lievens (Open VLD)

Jan Lievens. © YORBEN AUDENAERT Open VLD

Jan Lievens staat op de West-Vlaamse lijst van open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de negende plaats. De 37-jarige man is schepen van Koekelare en immomakelaar.

Jessy Salenbien (Vooruit)

Jessy Salenbien. © Vooruit

Jessy Salenbien staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als tweede opvolger. De 47-jarige vrouw is schepen in gemeente Koekelare.

Ann Taveirne (Voor U)

Ann Taveirne staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de zesde plaats. De 58-jarige vrouw werkt als thuisverpleegkundige.

Joke Verhelst (Open VLD)

Joke Verhelst. © LUX visual storytellers Open VLD

Joke Verhelst staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de zestiende plaats. De 43-jarige vrouw baat een horecazaak uit.

The post Zeven kandidaten uit Koekelare nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afdeling pediatrie van ziekenhuis in Veurne krijgt opfrisbeurt met figuren van Studio 100 dankzij schenkingen

Dankzij een schenking van Vrije Basisschool De Droomvlieger en de bijdrage van Plopsa ziet de afdeling pediatrie en de kinderbox op de spoedafdeling van AZ West Veurne er veel leuker en kindvriendelijker uit voor jonge ziekenhuispatiëntjes. De kleuters en leerlingen lagere school van De Droomvlieger die erbij waren op de officiële opening, waren alvast dolenthousiast.
The post Afdeling pediatrie

Lees meer »

Aantal meldingen van kindermishandeling vorig jaar opnieuw gestegen

Vorig jaar ontving het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling (VK) meer dan 7.500 meldingen van geweld tegen of misbruik van kinderen. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). Dat is een stijging van 7 procent. De organisaties vragen de volgende Vlaamse regering meer te investeren in preventie en hulpverlening.

Lees meer »

Brandweer haalt gecrasht sportvliegtuigje weg, buurtbewoners reageren geschrokken: “Ik zag het neerstorten”

In de omgeving van de Heidestraat in Hasselt is de brandweer Zuid-West Limburg aanwezig op de plek waar gisteren een vliegtuigje neerstortte. Daarbij liet een inzittende het leven, de piloot moest met zware verwondingen naar het ziekenhuis. De nabestaanden van het slachtoffer bezochten zaterdag de plaats van het ongeval. Vanmiddag werken de hulpdiensten verder aan de berging van het wrak.

Lees meer »

Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp”

In Oostrozebeke kijkt jong en oud uit naar de jaarlijkse Peloezefeesten op vrijdag 5 juli. Geen kermisattracties op het marktplein, maar gezellige plekjes op de zachte ondergrond van de ‘peloeze’ voor het gemeentehuis. Knusser kan het niet.
The post Peloezefeesten als ideale start van zomervakantie in Oostrozebeke: “Uitgegroeid tot kermis van het dorp” appeared first on KW.be.

Lees meer »