Vijf Bredenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook vijf kandidaten uit Bredene. Ontdek hier wie dat zijn.

Carine Devriese (Voor U)

Carine Devriese staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 67-jarige Bredenaar is op pensioen.

Gregory Roelandt (Vlaams Belang)

Grégory Roelandt. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Gregory Roelandt staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolger. De 51-jarige Bredenaar werkt als technisch commercieel adviseur.

Joerie Vandamme (Groen)

Joerie Vandamme © Opbouwwerker Groen Groen

Joeri Vandamme staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als achtste opvolger. De 43-jarige Bredenaar werkt als HR-specialist.

Steve Vandenberghe (Vooruit)

Steve Vandenberghe © Vooruit

Burgemeester van Bredene Steve Vandenberghe staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 53-jarige Bredenaar maakt ook deel uit van het parlement.

Jarni Vandenberghe (Vooruit)

Jarni Vandenberghe. © Vooruit

Jarni Vandenberghe, zoon van burgemeester Steve Vandenberghe, staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolger. De 23-jarige student studeert kinesitherapie aan de UGent.

The post Vijf Bredenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst: huurprijzen kustappartementen 6 procent duurder dan vorig jaar

Wie tijdens de zomermaanden een vakantieverblijf aan de Belgische kust wil boeken zal daar gemiddeld zes procent meer voor betalen dan vorig jaar. Dat blijkt uit de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en Huswell, specialist in vakantieverhuur. Voorlopig lijkt augustus de populairste maand te zijn om naar onze kuststeden te trekken.
The post De Panne het goedkoopst, Knokke-Heist het duurst:

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Ouders komen in tranen aan op laatste schooldag na drama met verdronken jongen (7): “Iedereen is in shock”

Wat een feestelijke afsluiter moest worden van het schooljaar, werd bij basisschool Mikado in Borgerhout een dag van rouw. Bij een uitstap naar recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten verdronk donderdag een 7-jarige leerling. “Iedereen is in shock”, reageert gedelegeerd bestuurder Geert Van Kerckhoven. “Onze zorg gaat in de eerste plaats uit naar de ouders, de leerlingen en ook het schoolteam.”

Lees meer »

“Wie is Michael van Gerwen?” en “Waar kan ik tekenen voor mijn scheiding?”: Van den Bergh en Huybrechts dollen gelukzalig na 8-2-derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »

Waterplezier op en langs de Leie voor het hele gezin

Op zondag 30 juni vindt Leieleute plaats aan de Lauwebrug in Wevelgem. Je beleeft er een fijne zomerdag met tal van leuke (gezins)activiteiten op en langs de Leie. Vanaf 9.30 uur is het mogelijk om te starten met een kajak-, sup- of pedalotocht richting Menen. Vanaf 11 uur zijn er doorlopend gratis kinderactiviteiten zoals een
The post Waterplezier op

Lees meer »