Veertien kandidaten uit Menen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook veertien kandidaten uit Menen. Ontdek hier wie dat zijn.

Virgine Breye (N-VA)

Virginie Breye staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de elfde plaats. De 48-jarige vrouw is zelfstandige.

Dylan D’helft (Groen)

Dylan D’helft staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de zevende plaats. De 25-jarige student studeert biologie.

Angelique Declercq (Vooruit)

Angelique Declercq staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de negentiende plaats. De 49-jarige vrouw is schepen.

Anthony Mahieu (Vlaams Belang)

Anthony Mahieu staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 33-jarige man is teamleader.

Joke Nollet (Vlaams Belang)

Joke Nollet staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolgster. De 49-jarige vrouw werkt als administratief medewerker.

Patrick Roose (Vooruit)

Patrick Roose staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 51-jarige man is schepen in Menen.

Heidi Saelens (PVDA)

Heidi Saelens staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 56-jarige vrouw is VDAB-coach.

Eveline Seys (Voor U)

Eveline Seys staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolgster. De 41-jarige vrouw is medewerker bij AZ Groeninge.

Kasper Vandecasteele (Vooruit)

Kasper Vandecasteele staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zesde plaats. De 33-jarige man is schepen van Menen.

Sylvie Vandekerckhove (PVDA)

Sylvie Vandekerckhove staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zevende plaats. De 56-jarige vrouw is zelfstandige.

Pierre Vandeputte (Voor U)

Pierre Vandeputte staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zevende plaats. Peirre is 56 jaar.

Mario Vanneste (PVDA)

Mario Vanneste staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de achtste plaats. De 53-jarige man is arbeider in een voedingsbedrijf.

Griet Vanryckegem (N-VA)

Griet Vanryckegem staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 50-jarige vrouw werkt als leerkracht.

Jan Verbrugge (Groen)

Jan Verbrugge staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolger. De 41-jarige man is coördinator digitale inclusie.

The post Veertien kandidaten uit Menen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 13.000 bezoekers genieten van 33ste editie Feest in ‘t Park in vernieuwde festivalsetting: “Een onvergetelijke start van de zomer”

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park lokten zaterdag 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een groot succes.<br

Lees meer »

Belg zet opnieuw meer geld op spaarboekje

Het totale bedrag op de spaarrekening bij twaalf Belgische banken is in de eerste zes maanden van dit jaar met 1,5 procent gestegen naar 256 miljard euro. Dat toont een rondvraag van De Tijd aan. Als we dit doortrekken naar de hele markt, betekent dit dat de spaartegoeden bij Belgische banken in de eerste helft van het jaar met 3,9

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »

Babette (10) bezorgt alle kinderen van Oostende een geweldige namiddag met Beachfestival: “Popcorn voor iedereen!”

De tienjarige Babette mocht haar droom waarmaken en een heus Beachfestival voor alle kinderen van Oostende organiseren. Het sportstrand werd op 27 juni het decor voor een heuse festival waar meer dan duizend tien-, elf- en twaalfjarigen hun eerste festivalervaring beleefden. “Alle 19 basisscholen zijn aanwezig. Ongelooflijk wat een droom van een kind teweeg kan brengen.”
The post Babette

Lees meer »

Orban vraagt Zelenski om na te denken over snel staakt-het-vuren, Oekraïense president wijst op “rechtvaardige vrede”

Viktor Orban heeft tijdens zijn bezoek aan Kiev de Oekraïense president Volodimir Zelenski gevraagd na te denken over een snel staakt-het-vuren dat de vredesbesprekingen zou kunnen versnellen. Dat heeft hij gezegd tijdens een gezamenlijk persmoment. Orban trok dinsdag naar Kiev om het met Zelenski te hebben over vrede tussen Oekraïne en Rusland, maar ook over actuele kwesties in de betrekkingen

Lees meer »

Maritt (6) neemt op laatste schooldag afscheid van haar klas, België én haar beste vriendin: “Als ik kon, nam ik Stellatje mee in mijn valies naar Oostenrijk”

Bij het einde van het schooljaar worden wel vaker traantjes gelaten, maar voor Maritt (6) uit Roeselare wordt het afscheid extra zwaar. Als ze straks basisschool De Verrekijker buitenstapt, neemt ze niet alleen afscheid van haar kleutertijd, maar van alles en iedereen. Ook van haar beste vriendinnetje Stella. Komende zaterdag verhuist ze naar Oostenrijk, 1.100 kilometer verderop, waar haar ouders

Lees meer »

Snelheidsduivel rijdt weg van politie aan 220 km/uur

De politie van Heusden-Zolder moest afgelopen weekend een laagvlieger uit het verkeer halen. Toen de chauffeur aan hoge snelheid over de Vogelsancklaan reed en de politie daarbij kruiste, zetten de agenten de achtervolging in. Daarbij moesten ze 220 km/uur rijden om de vluchter te kunnen volgen.

Lees meer »

Workshops en try-out bij Stefans Pottery

Bij Stefans Pottery in Roesbrugge kan je op zaterdag 6 en zondag 7 juli aan de slag. Je kan aansluiten bij een try-out of deelnemen aan een workshop decoratie keramiek.
The post Workshops en try-out bij Stefans Pottery appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dreiging in België blijft volgens OCAD ernstig tot zeker einde zomer: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »