Twaalf kandidaten uit Kuurne nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook twaalf kandidaten uit Kuurne. Ontdek hier wie dat zijn.

Fanny Decock (Open VLD)

Fanny Decock © YORBEN AUDENAERT Open VLD

Fanny Decock staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 52-jarige vrouw werkt als dispatcher bij hylpverleningszone Fluvia.

Bram Deloof (N-VA)

Bram Deloof staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 43-jarige man is manager.

Charlotte Devos (Vooruit)

Charlotte Devos staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 34-jarige vrouw is preventiedeskundige.

Ann Goethals (Groen)

Ann Goethals staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vijftiende plaats. De 61-jarige vrouw is zaakvoerder bij een bedrijf dat focust op energiezuinig bouwen.

Bernard Marchau (Groen)

Bernard Marchau staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de elfde plaats. De 50-jarige man begeleidt jongeren met een beperking.

Ewout Ramon (Partij Blanco)

Ewout Ramon staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als lijsttrekker. De 33-jarige man is coördinator van UGent voor West-Vlaanderen met focusgebied Levenslang Leren.

Ariane Seynaeve (PVDA)

Ariane Seynaeve staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de negentiende plaats. De 52-jarige vrouw werkte in de textiel, maar is reeds op pensioen.

Annelies Vandamme (PVDA)

Annelies Vandamme staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als tweede opvolgster. De 47-jarige vrouw is op pensioen.

Annelies Vandenbussche (Vooruit)

Annelies Vandenbussche staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 42-jarige vrouw is verpleegkundige in een ziekenhuis.

Alessandro Vandorpe (PVDA)

Alessandro Vandorpe staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als twaalde opvolger. De 21-jarige man is interimmedewerker.

Willem Vanwynsberghe (CD&V)

Willem Vanwynsberghe staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 27-jarige man werkt als leerkracht op het Guldensporencollege Kortrijk en is schepen van Kuurne.

Els Verhagen (Groen)

Els Verhagen staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 59-jarige vrouw werkt als maatschappelijk werker.

The post Twaalf kandidaten uit Kuurne nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum

De Blankenbergse oppositiepartij CD&V verlangt van de meerderheid dat het autoluw centrum beter aangegeven zou worden. “De communicatie is ondermaats en verwarrend. Het stadsbestuur misbruikt het woord ‘veiligheid’ om de stadskas te vullen”, klinkt het. De partij zette daarom zelf een actie op het getouw.
The post Blankenbergse oppositie vraagt duidelijkere signalisatie autoluw centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »