Negen kandidaten uit Gistel nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook negen kandidaten uit Gistel. Ontdek hier wie dat zijn.

Wim Aernoudt (N-VA)

Wim Aernoudt. © N-VA

Wim Aernoudt staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zevende plaats. De 55-jarige man uit Gistel is ingenieur.

Geert Capelle (Open VLD)

Geert Capelle. © YORBEN AUDENAERT Open Vld

Geert Capelle staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de zesde plaats. De 62-jarige man baat Café De Kroon uit.

Michelle Coppens (Voor U)

Michelle Coppens staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de tweede plaats. De 28-jarige vrouw werkt als facility coördinator.

Bo Malengier (Vlaams Belang)

Bo Malengier © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Bo Malengier staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolger. De 28-jarige vrouw werkt als administratief bediende.

Arnold Stael (CD&V)

Arnold Stael staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 55-jarige man is dierenarts en docent dierenzorg aan Vives.

Vitali Stroukov (Groen)

Vitali Stroukov © Opbouwwerker Groen Groen

Vitali Stroukov staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 28-jarige man werkt als laborant.

Ben Van Quaethem (Vooruit)

Ben Van Quaethem. © Vooruit

Ben Van Quaethem staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 38-jarige man is opvoeder.

Michael Vanparys (Vlaams Belang)

Michael Vanparys. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Michael Vanparys staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de zeventiende plaats. De 28-jarige man werkt als scheepswerktuigkundige.

Andy Versyck (Groen)

Andy Versyck. © Opbouwwerker Groen Groen

Andy Versyck staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolger. De 40-jarige man is zelfstandig IT-Manager.

The post Negen kandidaten uit Gistel nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas verongelukte F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »

Stadsfestival ‘Genk on Stage’ tikt dit jaar af op 115.000 bezoekers: “Joost Klein was hét hoogtepunt van deze editie”

Dit jaar zijn er 115.000 bezoekers naar Genk afgezakt voor het gratis stadsfestival ‘Genk on Stage’. Dat is 15 procent meer dan de vorige editie. Volgens burgemeester Wim Dries (CD&V) spreekt de formule van 2 grote en meerdere kleine podia in de stad veel mensen aan. "Met 13.000 toeschouwers was Joost Klein zonder twijfel het hoogtepunt van het weekend." Het

Lees meer »

Oostrozebekenaar Chris ‘Foxie’ De Vos in Tour als verzorger van ploeg van geletruidrager Pogacar

In 2011 won Chris De Vos als verzorger de Ronde van Frankrijk met BMC-kopman Cadel Evans. Sinds zaterdag doet de 58-jarige Oostrozebekenaar, intussen aan de slag bij UAE Team Emirates, een nieuwe gooi naar Tourwinst met topfavoriet Tadej Pogacar. “Maar de komst van mijn eerste kleinkind plaats ik boven een nieuwe eindzege in de Tour.”
The post Oostrozebekenaar Chris

Lees meer »