Hongerige hond heeft opmerkelijke medeplichtige om eten te stelen

Een hond uit het Franse Épinal heeft een slimme manier gevonden om eten van het aanrecht te stelen. Zelf kan hij er niet bij, maar de kat des huizes wél. En die helpt de hond maar al te graag om de restjes gnocchi op te eten. “Tja, wat kan ik zeggen? Het zijn slimme beesten!”, aldus het baasje.

 

Meer krantenkoppen in België

Doelman Ginger Ydens nam mee doorstart van KFC Lissewege (4D)

Het verhaal is voldoende gekend. KFC Lissewege vervulde een toonaangevende rol in tweede provinciale tot ettelijke kernspelers opteerden om andere oorden op te zoeken. In eerste instantie wilde Johan Dauwens, al meer dan dertig jaar voorzitter, de vereniging opdoeken, maar uiteindelijk ging hij akkoord met de doorstart in vierde provinciale.
The post Doelman Ginger Ydens nam mee doorstart van

Lees meer »

EXCLUSIEF. De rijzende ster van Wallonië dankzij wie Bart De Wever opnieuw formateur is: “Een regering tegen Kerstmis? Dan belanden we in de problemen”

“Tegen eind oktober moet er een federale regering komen.” Dat zegt Maxime Prévot, de man dankzij wie Bart De Wever (N-VA) opnieuw formateur kon worden, in een exclusief gesprek met HLN. De rijzende politieke ster in Wallonië en voorzitter van Les Engagés gunt ons een blik achter de schermen van de federale onderhandelingen en schuwt de straffe voorspellingen niet. “Als

Lees meer »

‘Julie zwijgt’ van Leonardo van Dijl is Belgische Oscarinzending voor 2025

‘Julie zwijgt’, het speelfilmdebuut van Leonardo van Dijl, is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. De Belgische jury koos de film als kandidaat voor een kans op het felbegeerde beeldje in de categorie Beste Internationale Langspeelfilm. ‘Julie zwijgt’ viel eerder al in de prijzen op het filmfestival van Cannes en gaat dit najaar in België in première tijdens Film

Lees meer »

KIJK. ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ eert Arno twee jaar na dood

Twee jaar na zijn dood is de documentaire ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ vanavond in Cinema Palace in Brussel in première gegaan. De film vertelt het leven van Arno Hintjens, gemaakt door Kristof ‘dj 4T4′ Michiels. “Het is eigenlijk gewoon een onderdompeling in een badje Arno”, vertelt hij aan VTM NIEUWS-journaliste Aagje Vanthomme. Zij kon ook broer Peter spreken.

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »