De seizoensfinale van ‘Familie’ met de cast in primeur op groot scherm zien? Peter Bulckaen heeft leuk nieuws

De razendspannende seizoensfinale van ‘Familie’ kan je ook dit jaar opnieuw op groot scherm beleven. Na de succeseditie van vorig jaar, toen zakten er 3.500 fans af, verwelkomen de Van den Bossches en hun aanverwanten de fans graag terug in Kinepolis Antwerpen voor de ontknoping van dit seizoen. “Wie komt krijgt in primeur de twee laatste afleveringen te zien. Niet alleen de seizoensfinale zelf, maar ook de voorlaatste wordt een dubbelaflevering. Extra veel ‘Familie’ dus”, verklapt Peter Bulckaen (58), die Mathias speelt. De grote soapfans zetten 27 juni dus best al in hun agenda. Tickets boek je via via www.vtm.be. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen gestationeerd moeten worden

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »