51 Bruggelingen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook 51 kandidaten uit Brugge. Ontdek hier wie dat zijn.

Pablo Annys (Vooruit)

Pablo Annys. © Vooruit

Pablo Annys trekt de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement. De 49-jarige Bruggeling is schepen van sociale zaken, flankerend onderwijsbeleid en werk en ondernemen in Brugge.

Brigitte Balfoort (CD&V)

Brigitte Balfoort. © CD&V

Brigitte Balfoort staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de twintigste plaats. De 62-jarige Bruggeling werkt als leraar Nederlands voor anderstaligen.

An Braem (Vlaams Belang)

An Braem staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de achtste plaats. De 41-jarige Bruggeling is medewerkster op een schoolsecretariaat.

Stephen Brigitta (PVDA)

Stephen Brigitta. © PVDA

Stephen Brigitta staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolger. De 30-jarige Bruggeling werkt als bediende.

Guy brunet (L99)

Guy Brunet staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 59-jarige Bruggeling is uitbater van Gebarencafé.

Yves Buysse (Vlaams Belang)

Yves Buysse staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 55-jarige Bruggeling is momenteel volksvertegenwoordiger in de Kamer.

Patricia Calleeuw (L99)

Patricia Calleeuw staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams parlement als tweede opvolger. De 59-jarige Bruggeling begeleidt personen met een motorische beperking in een voorziening.

An Capoen (N-VA)

An Capoen. © N-VA

An Capoen staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vijfde plaats. De 41-jarige Bruggeling is arts-specialist in de pathologische ontleedkunde.

Katrien Cattoor (Groen)

Katrien Cattoor © Opbouwwerker Groen Groen

Katrien Cattoor staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twaalfde plaats. De 51-jarige Bruggeling werkt als marketeer.

Ingeborg Cattoor-Van (Vlaams Belang)

Ingeborg Cattoor-Van © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Ingeborg Cattoor-Van staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De 58-jarige Bruggeling werkt samen met haar man in een rederij.

Nele Caus (N-VA)

Nele Caus. © N-VA

Nele Caus staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de zevende plaats. De 42-jarige Bruggeling is zelfstandige.

Ilse Coopman (N-VA)

Ilse Coopman staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Europees Parlement op de achtste plaats. De 31-jarige Bruggeling is coördinator van RUN EDUHUB HOWEST.

Jessie De Clerck (L99)

Jessie De Clerck staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 42-jarige Bruggeling werkt als bediende in de haven van Zeebrugge.

Sandrine De Crom (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Sandrine De Crom staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De 46-jarige Bruggeling werkt als directeur voor het NWEurope op Flanders Investment & Trade.

Maaike De Vreese (N-VA)

Maaike De Vreese. © N-VA

Maaike De Vreese staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twee plaats. Momenteel is de 39-jarige uit Brugge parlementslid.

Taïssa Degraeve (Voor U)

Taïssa Degraeve staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als achtste opvolgster. De 39-jarige Bruggeling werkt als bediende.

Dirk Degraeve (Voor U)

Dirk Degraeve staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 64-jarige Bruggeling is ondernemer.

Nela Deleu Denisijevic (Groen)

Nela Denisijevic staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolgster. De 43-jarige Bruggeling is podiumkunstenares.

Franky Demon (CD&V)

Franky Demon staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 47-jarige Bruggeling is momenteel schepen van Brygge en federaal volksvertegenwoordiger.

Petra Depoorter (Vooruit)

Petra Depoorter. © Vooruit

Petra Depoorter staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 51-jarige Bruggeling werkt als secretaris bij het ACOD.

Minou Esquenet (CD&V)

Minou Esquenet staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Europees Parlement op de vierde plaats. De 56-jarige Bruggeling is schepen in Brugge.

Jonathan Haeyaert (Vlaams Belang)

Jonathan Haeyaert. © Céline De Caluwe Vlaams belang

Jonathan Haeyaert staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De 64-jarige Bruggeling werkt als communicatieverantwoordelijke.

Raed Hassouna (PVDA)

Raed Hassouna. © PVDA

Raed Hassouna staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 48-jarige Bruggeling is gepensioneerd havenarbeider.

Bert Kindermans (Groen)

Bert Kindermans staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Europees Parlement op de tiende plaats. De 24-jarige Bruggeling studeert fotografie.

Aïsa Knockaert (Vooruit)

Aïsa Knockaert. © Vooruit

Aïsa Knockaert staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolgster. De 36-jarige Bruggeling is kabinetsmedewerker.

Annick Lambrecht (Vooruit)

Annick Lambrecht. © Vooruit

Annick Lambrecht staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 54-jarige Bruggeling werkt als volksvertegenwoordiger.

Cedric Lenaers (Voor U)

Cedric Lenaers staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 46-jarige Bruggeling is zelfstandig IT consulent.

Ignace Lowie (Vlaams Belang)

Ignace Lowie. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Ignace Lowie staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de 21ste plaats. De 66-jarige Bruggeling is voormalig volksvertegenwoordiger.

Kurt Lycke (L99)

Kurt Lycke staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 51-jarige Bruggeling is projectmanager bij De Laatste Groet.

Joppe Massant (Groen)

Joppe Massant. © Opbouwwerker Groen Groen

Joppe Massant staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 29-jarige Bruggeling is wetenschapper.

Karl Montens (Partij Blanco)

Karl Montens staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 64-jarige Bruggeling is op pensioen.

Nathalie Mortele (Open VLD)

Nathalie Mortele © LUX visual storytellers Open VLD

Nathalie Mortele staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als achtste opvolger. De 45-jarige Bruggeling is Adviseur bij het SOID.

Jeroen Penninck (Voor U)

Jeroen Penninck staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 21-jarige student studeert toegepaste informatica.

Jasper Pillen (Open VLD)

© Open Vld

Jasper Pillen staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als lijsttrekker. De 40-jarige Bruggeling is schepen in Brugge.

Raf Reuse (Groen)

Raf Reuse © Opbouwwerker Groen Groen

Raf Reuse staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 25-jarige Bruggeling is bezig met zijn doctoraat.

Gerda Schotte (Groen)

Gerda Schotte staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als lijstduwer. De 68-jarige Bruggeling is voormalig inspecteur zorginspectie, maar is reeds op pensioen.

Franky Schutz (PVDA)

Franky Schuts staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de zestiende plaats. De 65-jarige Bruggeling is gepensioneerd buschauffeur.

Stefaan Sintobin (Vlaams Belang)

Stefaan Sintobin © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Stefaan Sintobin staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 64-jarige Bruggeling zetels momenteel al als volksvertegenwoordiger.

Olivier Strubbe (CD&V)

Olivier Strubbe © CD&V

Olivier Strubbe staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolger. De 44-jarige Bruggeling werkt als verkoper bij de Colruyt.

Paola Travella (Groen)

Paola Travella staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 27-jarige Bruggeling is onderzoeker.

Geert Van Tieghem (N-VA)

Geert Van Tieghem. © N-VA

Geert Van Tieghem staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 60-jarige Bruggeling is kantoordirecteur op een sociaal secretariaat.

Mercedes Van Volcem (Open VLD)

Mercedes Van Volcem staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 52-jarige Bruggeling is schepen van stad Brugge en Vlaams parlementslid.

Tom Vandendriessche (Vlaams Belang)

Tom Vandendriessche. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Tom Vandendriessche staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Europees Parlement op de eerste plaats. Momenteel is hij al Europees Parlementslid.

Sofie Vander Plaetse (VOLT)

Sofie Vander Plaetse staat op de West-Vlaamse lijst van VOLT voor het Europees Parlement op de negende plaats. De 57-jarige Bruggeling werkt bij POM West-Vlaanderen.

Sam Vandoorne (N-VA)

Sam Vandoorne. © N-VA

Sam Vandoorne staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolger. De 27-jarige Bruggeling is advocaat.

Dimitri Vanliefde (PVDA)

Dimitri Vanliefde staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tweede plaats. De 45-jarige Bruggeling is ook gewezen volksvertegenwoordiger.

Inge Vanpaeschen (Vlaams Belang)

Inge Vanpaeschen. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Inge Vanpaeschen staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolgster. De 73-jarige Bruggeling was docent Hoger Onderwijs, maar is ondetussen op pensioen.

Marina Vincke (Voor U)

Marina Vincke staat op de West-Vlaamse lijst van Voor u voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 64-jarige Bruggeling is gepensioneerd.

Kristof Wardenier (L99)

Kristof Wardenier staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 49-jarige Bruggeling werkt voor de sportdienst in Brugge.

Thomas Wielfaert (L99)

Thomas Wielfaert staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 31-jarige Bruggeling werkt als chauffeur bij Febelco.

Annick Wynants (L99)

Anniwk Wynants staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolgster.De 57-jarige Bruggeling is bediende bij Delhaize.

The post 51 Bruggelingen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Belgische toeristen getuigen over bosbranden in Turkije: “Hier was paniek, rook en assen vielen op ons”

Door de bosbranden die delen van Turkije teisteren, zijn verschillende Belgische toeristen gisterenavond uit hun hotel geëvacueerd. Dat lieten enkele Belgen aan onze redactie weten via ‘4040′. In het getroffen gebied zitten volgens Buitenlandse Zaken 150 landgenoten. Voorlopig verandert het reisadvies voor Turkije niet. “Vanmorgen is gebleken dat het vuur tot tegen de straat is gekomen, een kleine 150 meter

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Het staat te boek als een van de oudste kermissen van Menen en blijft, jaar na jaar, heel wat mensen lokken. Koekuit-in-Feest wist ook dit jaar de wijk van heel wat animo te voorzien, met een reuze rommelmarkt als absolute publiekstrekker.
The post 63ste editie van Koekuit-in-Feest in Menen is weer een voltreffer, rommelmarkt op zaterdag is absolute publiekstrekker

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem

Tijdens het weekend van 19 tot en met 21 juli organiseert “VZW Feestcomité Nieuwenhove” opnieuw de Sint Margrietfeesten. Alle activiteiten gaan door in en rond de feesttent die geplaatst wordt op de speelkoer van de Vrije Bassisschool te Nieuwenhove.
The post Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »