49 Kortrijkzanen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook 49 kandidaten uit Kortrijk. Ontdek hier wie dat zijn.

Wouter Allijns (Open VLD)

Wouter Allijns staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de achttiende plaats. De 43-jarige Kortrijkzaan is schepen van Stad Kortrijk.

Joost bonte (Vooruit)

Joost Bonte staat voor Vooruit op de Europese lijst als lijstduwer. De 64-jarige Kortrijkzaan is zelfstandige.

Tijs Callebert (Vlaams belang)

Tijs Callebert © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Tijs Callebert staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolger. De 51-jarige man werkt als bediende.

Mia Cattebeke (CD&V)

Mia Cattebeke. © CD&V

Mia Cattebeke staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolgster. De 67-jarige Kortrijkzaan is gepensioneerd.

Bo D’Alwein (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Bo D’Alwein staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als zevende opvolger. De 23-jarige Kortrijkzaan is parlementair medewerker.

Anaïs de Bethune (CD&V)

Anaïs de Bethune. © CD&V

Anaïs de Bethune staat op de Europese lijst van CD&V als vierde opvolgster. De 34-jarige vrouw werkt als projectmanager bij VIVES.

Caroline De Bock (PVDA)

Caroline De Bock. © PVDA

Caroline De Bock staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolgster. De 31-jarige Kortrijkzaan is medewerker bij ManiFesta.

Marniek De Bruyne (Vlaams Belang)

Marniek De Bruyne. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Marniek De Bruyne staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 64-jarige Kortrijkzaan is gepensioneerd.

Felix De Clerck (CD&V)

Felix De Clerck © CD&V

Felix De Clerck staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vierde plaats. De 40-jarige Kortrijkzaan is campagneleider van CD&V nationaal.

Philippe De Coene (Vooruit)

Philippe De Coene duwt de Europese lijst van Vooruit. De 63-jarige Kortrijkzaan is uitvoerend directeur bij Phronesis.social.

Maarten De Meester (PVDA)

Maarten De Meester. © PVDA

Maarten de Meester staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 38-jarige Kortrijkzaan werkt in de zorg.

Robbin Decock (Voor U)

Robbin Decock staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de vijftiende plaats. Hij is 24 jaar.

Phebe Demeulemeester (Voor U)

Phebe Demeulemeester staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De 28-jarige vrouw werkt als huishoudhulp.

Arno Demeyere (PVDA)

Arno Demeyere. © PVDA

Arno Demeyere staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 32-jarige Kortrijkzaan is teamleader in een voedingsbedrijf.

Keely Detavernier (N-VA)

Kelly Detavernier. © N-VA

Kelly Detavernier staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de negende plaats. De 45-jarige Kortrijkzaan is schepen van Kortrijk.

Marleen Dierickx (Groen)

Marleen Dierickx staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als derde opvolgster. De 27-jarige vrouw is coördinator voor gelijk onderwijskansenbeleid in een secundaire onderwijscampus in Kortrijk.

Natalie Eggermont (PVDA)

Natalie Eggermont. © Stefaan Van Parys PVDA

Natalie Eggermont staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als lijsttrekker. De 23-jarige Kortrijkzaan is verpleegkundige.

Sandra Ingouf (PVDA)

Sandra Ingouf staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolgster. De 61-jarige Kortrijkzaan is maatschappelijk werker.

Jaouad Karim (Groen)

Jaouad Karim. © Opbouwwerker Groen Groen

Jaouad Karim staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement. De 41-jarige Kortrijkzaan is assistent werkleider bij de Kringloopwinkel.

Yoeri Lefevre (Voor U)

Yoeri Lefevre staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 56-jarige Kortrijkzaan heeft een eigen welnesszaak.

Patrick Leny (PVDA)

Patrick Leny. © PVDA

Patrick Leny staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordiging op de twaalfde plaats. De 52-jarige man is huisman.

Nawal Maghroud (Vooruit)

Nawal Maghroud. © Vooruit

Nawal Maghroud staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de tweede plaats. De 32-jarige Kortrijkzaan werkt als ambtenaar FOD Financiën.

Iradj Mirzeaa Cheshmeh (PVDA)

Iradj Mirzeaa Cheshmeh. © PVDA

Iradj Mirzeaa Cheshmeh staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als zesde opvolgster. De 61-jarige Kortrijkzaan is vertaler-tolk.

Analucia Moreno Concha (N-VA)

Analucia Moreno Concha staat op de Europese lijst van N-VA als vierde opvolgster. De 34-jarige Kortrijkzaan is marketing manager.

Mohamed Ouassou (PVDA)

Mohamed Ouassou. © PVDA

Mohamed Ouassou staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als negende opvolger. De 47-jarige Kortrijkzaan is arbeider bij CNH.

Vincent Patte (Voor U)

Vincent Patte staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de zeventiende plaats. De 48-jarige Kortrijkzaan is ondernemer.

Joeri Pauwels (Voor U)

Joeri Pauwels staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 28-jarige Kortrijkzaan is ondernemer.

Remko Quidousse (Vlaams Belang)

Remko Quidousse. © Vlaams Belang

Remko Quidousse staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 25-jarige Kortrijkzaan is partijmedewerker.

Axel Ronse (N-VA)

Axel Ronse. © N-VA

Axel Ronse staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 42-jarige Kortrijkzaan is ondernemer en parlementslid.

Carmen Ryheul (Vlaams Belang)

Carmen Ryheul. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Carmen Ryheul staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de zesde plaats. De 53-jarige Kortrijkzaan is momenteel volksvertegenwoordiger in de Kamer.

Catherine Sabbe (Voor U)

Catherine Sabbe staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als tweede opvolger. De 70-jarige Kortrijkzaan is bestuurder in verschillende vennootschappen.

Giovanny Saelens (N-VA)

Giovanny Saelens. © N-VA

Giovanny Saelens staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 32-jarige man is kabinetschef van N-VA Kortrijk.

Anke Seynhaeve (N-VA)

Anke Seynhaeve. © N-VA

Anke Seynhaeve staat op de West-Vlaamse lijst van N-Va voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twaalfde plaats. De 30-jarige Kortrijkzaan is parlementair medewerker.

Pieter Soens (CD&V)

Pieter Soens. © CD&V

Pieter Soens staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zevende opvolger. De 46-jarige Kortrijkzaan is advocaat.

Lotte Tienpont (PVDA)

Lotte Tienpont. © PVDA

Lotte Tienpont staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. Ze is 26 jaar.

Vincent Van Quickenborne (Open VLD)

Vincent Van Quickenborne © YORBEN AUDENAERT Open Vld

Burgemeester Vincent Van Quickenborne staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de eerste plaats. Hij is 51 jaar.

Matti Vandemaele (Groen)

Matti Vandemaele trekt de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 43-jarige man is adjunct-kabinetschef van petra De Sutter.

Sien Vandevelde (CD&V)

Sien Vandevelde. © CD&V

Sien Vandevelde staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams parlement als tweede opvolgster. De 29-jarige vrouw is nationaal voorzitter van jong CD&V.

Jouwe Vanhoutteghem (PVDA)

Jouwe Vanhoutteghem. © PVDA

Jouwe Vanhoutteghem staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als tweede opvolger. De 38-jarige Kortrijkzaan werkt als bediende.

Liesbeth Vercaemst (Vlaams Belang)

Liesbeth vercaemst. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Liesbeth Vercaemst staat op de Europse lijst van Vlaams Belang als zevende opvolgster. De 41-jarige Kortrijkzaan is invalide.

Pieter Vercruysse (PVDA)

Pieter Vercruysse. © PVDA

Pieter Vercruysse staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De 38-jarige Kortrijkzaan is volksvertegenwoordiger.

Carole Vergote (PVDA)

Carole Vergote. © PVDA

Carole Vergote staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 50-jarige Kortrijkzaan werkt als bediende.

Wouter Vermeersch (Vlaams belang)

Wouter Vermeersch. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Wouter Vermeersch staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de eerste plaats. De 39-jarige Kortrijkzaan is momentele ook volksvertegenwoordiger.

Maxim Veys (Vooruit)

Maxim Veys. © Vooruit

Maxim Veys staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 37-jarige Kortrijkzaan zetelt momentele in het parlement.

Thomas Vlaemynck (Partij Blanco)

Tjomas Vlaemynck staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolger. De 25-jarige Kortrijkzaan studeert nog.

Heidi Walgraeve (PVDA)

Heidi Walgraeve. © PVDA

Heidi Walgraeve staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolger. De 63-jarige Kortrijkzaan is programmeur.

David Wemel (Groen)

David Wemel staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 44-jarige Kortrijkzaan is onderwijspedagoog.

Axel Weydts (Vooruit)

Axel Weydts. © Vooruit

Axel Weydts staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als eerste opvolger. De 42-jarige Kortrijkzaan is schepen van Kortrijk.

The post 49 Kortrijkzanen nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Democraten in paniek door zwakke vertoning van Biden

In het eerste debat voor de verkiezingen resident Joe Biden moest het Amerikaanse volk ervan overtuigen dat hij nog mentaal en fysiek in staat is het land te besturen als 81-jarige. Zonder succes. Democraten zitten met de handen in het haar, nadat Biden vanaf het begin van het debat slecht presteerde.

Lees meer »

“Ik had diarree en legde daarom mijn GSM weg”: geen straf voor voyeur (35) die dames filmt in toiletten, wel vijf jaar burgerrechten kwijt

Een 35-jarige man uit Nieuwpoort die verschillende dames stiekem heeft gefilmd in toiletten op het strand van Nieuwpoort en Koksijde is schuldig bevonden door de rechter. De man krijgt evenwel geen straf, maar de gunst van de opschorting. Hij is wel voor 5 jaar zijn burgerrechten kwijt en moet één slachtoffer 1.000 euro schadevergoeding betalen. “Het was een bijzonder vies

Lees meer »

Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen

De bushalte op het Rameplein in Tielt, die sinds de invoering van het nieuwe mobiliteitsplan niet meer bediend wordt door De Lijn, zal half augustus plaats ruimen voor een kleine nieuwe openbare groenzone. Ook elders in de stad staan enkele onthardingsprojecten gepland.
The post Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen

Voor Chris Deloof, onderwijsdeskundige Flankerend Onderwijsbeleid bij Stad Brugge zit niet enkel het schooljaar er bijna op, maar binnenkort ook haar goedgevulde professionele loopbaan. Over enkele weken wordt ze 65 jaar en dan trekt ze definitief de deur van haar kantoor in de Hoogstraat achter zich dicht.
The post Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen appeared

Lees meer »