Twaalf Blankenbergenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook twaalf kandidaten uit Blankenberge. Ontdek hier wie dat zijn.

Sandy Buysschaert (CD&V)

Sandy Buysschaert. © CD&V

Sandy Buysschaert staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de achtste plaats. De 50-jarige Blankenbergenaar werkt als vervoersregiodeskundige bij De Lijn.

Nadia Cloetens (N-VA)

Nadia Cloetens. © N-VA

Nadia Cloetens staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolgster. De 40-jarige Blankenbergenaar werkt als bediende.

Anneke Crevits (Vooruit)

Anneke Crevits. © Vooruit

Anneke Crevits staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de dertiende plaats. De 39-jarige Blankenbergenaar werkt als vormingswerker bij ABVV.

Patrick De Meulenaere (Vooruit)

Patrick De Meulenaere. © Vooruit

Patrick De Meulenaere staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als zestiende opvolger. De 64-jarige Blankenbergenaar is schepen van burgerlijke stand, bevolking, begraafplaatsen en financiën.

Candy Derycke (Partij Blanco)

Candy Derycke staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolgster. De 34-jarige Blankenbergenaar werkt in de horeca.

Daphné Dumery (N-VA)

Daphné Dumery staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Europees Parlement op de vierde plaats. De 50-jarige Blankenbergenaar is advocaat.

Kathy Kamoen (Open VLD)

Kathy Kamoen. © LUX visual storytellers Open VLD

Kathy Kamoen staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de twaalfde plaats. De 54-jarige Blankenbergenaar is schepen van jeugd, onderwijs en cultuur en erfgoed. Daarnaast is ze verkoopsmedewerker bij The Fabric.

Jeroen Maertens (PVDA)

Jeroen Maertens. © PVDA

Jeroen Maertens staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de achttiende plaats. De 46-jarige Blankenbergenaar werkt als havenarbeider.

Yasmin Mahhou (PVDA)

Yasmin Mahhou. © PVDA

Yasmin Mahhou staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de dertiende plaats. De 18-jarige studente studeert Politieke en Sociale Wetenschappen.

Björn Prasse (Open VLD)

Bjorn Prasse © LUX visual storytellers Open VLD

Björn Prasse staat op de West-Vlaamse lijst van Open Vld voor het Vlaams Parlement als lijstduwer. De 43-jarige man is burgemeester van Blankenberge en werkt als coördinator voor Corsendonck Hotels.

Brigitte Teppa-Deschacht (Vlaams Belang)

Brigitte Teppa-Deschacht. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Brigitte Teppa-Deschacht staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als achtste opvolgster. De 57-jarige Blankenbergenaar werkt als kokkin.

Katrien Vergote (Partij Blanco)

Katrien Vergote staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 53-jarige Blankenbergenaar heeft een eigen zaak.

The post Twaalf Blankenbergenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

KIJK. Xandee zingt nog eens bij Qmusic na gezondheidsproblemen

Goed nieuws voor fans van Sandy Boets (45), bekend als Xandee. Naar aanleiding van de Foute 728 bracht de zangeres haar hit ‘1 Life’ in de studio van Qmusic. Eind april liet Xandee al weten dat ze, ondanks haar fysieke problemen, opnieuw ging optreden. “Ik wil de problemen achter mij laten.”

Lees meer »

“Ik was verbaasd toen ik voor het eerst in Vlaanderen fietste”: onderzoek toont aan dat wielertoeristen niet erg sympathiek zijn

“Ik was verbaasd toen ik voor het eerst in Vlaanderen fietste. Ik stak mijn hand op en zei hallo tegen andere wielertoeristen. Maar ze negeerden me compleet.” Vandaag, twintig jaar later, is er volgens Jamie Anderson niets veranderd. En dus begon de Australische eigenaar van een koershotel in Brakel te turven – 1.297 keer in totaal – om te zien

Lees meer »

“Ik ben nogal chaotisch, dus ik moet me goed voorbereiden”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 2)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast station: “Gebouw heeft zijn beste tijd gehad”

In Staden verlaat frituur ’t Oud Station op termijn zijn huidige stek in de De Carninstraat. Ze verhuist naar een stuk grond naast het voormalige stationsgebouw in dezelfde straat. De gemeenteraad keurde daartoe de ontwerpakte voor recht van opstal voor het perceel grond naast het stationsgebouw goed.
The post Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »