HLN TRANSFERLIVE. Luka Modric heeft mooi nieuws bij huldiging in Madrid – Nainggolan biedt zich aan bij zijn jeugdploeg Beerschot

Het einde van het voetbalseizoen is quasi een feit. En dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Wanneer wordt de overgang van Kylian Mbappé officieel? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

De 7 werken van preformateur Bart De Wever (N-VA): welke obstakels liggen er nog op zijn pad?

Met een opvallend milde informateursnota in de hand vroeg én kreeg Bart De Wever van koning Filip zijn promotie tot ‘preformateur’. In het rapport bewandelt De Wever een moeilijk evenwicht om zijn vijf gedoodverfde coalitiepartners aan boord te houden. Als zijn eerste opdracht was om gemeenschappelijke grond onder de voeten te vinden, dan wacht hem nu de moeilijke taak om

Lees meer »

Uroloog Piet Hoebeke waarschuwt voor illegale erectiepillen: “Online weet je nooit goed of je wel krijgt wat wordt beloofd”

In heel wat seksshops, webshops of via Telegram heb je in een vingerknip een strip illegale erectiepillen besteld, zonder voorschrift van de huisarts. Die piste is populair maar niet zonder gevaar, waarschuwt uroloog Piet Hoebeke (UZ Gent). “Er zijn voorbeelden waarbij het product versneden was en er nog maar een restje van het origineel in de pil zat.”

Lees meer »