Jean en Hilda uit Oostende vieren 65ste huwelijksverjaardag

Jean Antonis (90) en Hilda Debecker (86) gaven elkaar op 16 mei 1959 – precies 65 jaar geleden – het jawoord. Daarmee viert het koppel hun briljanten huwelijksverjaardag.

Het feest ging door in restaurant Villa Ostinato in de Karel Janssenslaan in het bijzijn van hun familie. Daar kregen ze het bezoek van burgemeester Bart Tommelein en schepen Hina Bhatti. Jean werkte als bediende bij Philips in Leuven, terwijl Hilda werkte als bediende bij de Inno in Leuven. Samen kregen ze een dochter en ondertussen hebben ze ook twee kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Het koppel woont samen op het Ernest Feysplein. (JRO/foto JRO)

The post Jean en Hilda uit Oostende vieren 65ste huwelijksverjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wegenwerken rond Brugse Veemarkt zorgen voor parkeerproblemen

Sinds begin september de eerste wegenwerken rond de Veemarkt zijn begonnen, zijn de parkeerproblemen tijdens de zondagmarkt toegenomen. N-VA Brugge trekt aan de alarmbel. “Al vele jaren zijn er parkeerproblemen rond de zondagmarkt en horen we klachten van overlast bij buurtbewoners. Nu zijn die toegenomen en vragen we om dit echt in handen te nemen. Dit zal ook de verkeersveiligheid

Lees meer »

Noord-Korea plant uitbreiding van nucleair arsenaal

Pyongyang gaat zijn kernwapenarsenaal uitbreiden, heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag gezegd in een toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat bericht het staatspersbureau KCNA dinsdag. “Het beleid om de nucleaire strijdkrachten op te bouwen door het aantal kernwapens exponentieel te doen stijgen zijn we nu perfect aan het uitvoeren”, zei Kim.

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

Veel Oostendenaars laten hun fiets markeren

Stad Oostende blijft zich inzetten tegen fietsdiefstal. Ook deze zomer gaf Stad Oostende opnieuw het startschot van een heuse fietsmarkeeractie. Alle Oostendenaars konden hun fiets gratis laten markeren in een ontmoetingscentrum in de buurt. Een gemarkeerde fiets die gestolen is, wordt veel sneller gelinkt aan de rechtmatige eigenaar.
The post Veel Oostendenaars laten hun fiets markeren appeared first on

Lees meer »