Affiche van gratis festival Grensrock is compleet: Ozark Henry met harmonie Sint-Jozef op podium in Menen

Blikvanger tijdens het gratis festival Grensrock het laatste weekend van juni in Park ter Walle wordt ongetwijfeld de unieke samenwerking van de koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen die op vrijdag 27 juni het podium gaat delen met Ozark Henry. Verwacht je aan een show stampvol hits die Ozark Henry zal brengen onder begeleiding van een band én een 60-koppig harmonieorkest onder leiding van dirigente Astrid Lecluyse.

Blikvanger tijdens het gratis festival Grensrock het laatste weekend van juni in Park ter Walle wordt ongetwijfeld de unieke samenwerking van de koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen die op vrijdag 27 juni het podium gaat delen met Ozark Henry. Verwacht je aan een show stampvol hits die Ozark Henry zal brengen onder begeleiding van een band én een 60-koppig harmonieorkest onder leiding van dirigente Astrid Lecluyse.

Zornik viert dit jaar het 20-jarig bestaan van hun tot nu toe meest succesvolle album “One Armed Bandit” waarvan er meer dan 100.000 exemplaren verkocht werden. Frontman Koen Buyse komt voor het eerst naar Grensrock met zijn (pop)rockband die in 1999 opgericht werd en al snel uitgroeide tot een icoon in de Belgische muziekscene.

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. Vijf in “obligate ADIDAS outfit” uitgedoste gasten zullen ons op Grensrock voor een uurtje terug katapulteren naar de good old nineties/nillies. Voor velen onder ons publiek wellicht de hoogdagen van hun jeugd.

De heetste DJ-boysband ter wereld! Geniaal geil geklede boys uit Miami. Of was het toch Limburg? Who cares?

Adembenemend, geestig en met een serieuze hoek af. Kwijt Trek System, een 4-koppig dj ensemble,

De organisatoren zijn ook op zoek naar voldoende ledewerkers. Zoals voor de teams biertenten en stewards via [email protected].

The post Affiche van gratis festival Grensrock is compleet: Ozark Henry met harmonie Sint-Jozef op podium in Menen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Let een beetje op elkaar, ik reken op u”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op "meer dan 5.000 dagen" als premier en overloopt daarbij de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren. Tegelijk heeft hij een boodschap voor zijn opvolger: "Samen sta je sterker dan alleen".

Lees meer »

Charlotte Sieben van slag nu Peter niet de papa van Louise blijkt in ‘Familie’: “Mama Trudy mag uitleg komen geven”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout

Torhout is een wandelroute rijker: het Krommenhaakpad. Het gloednieuwe traject van 7,7 kilometer werd uitgestippeld door Ivan Bauwens en zijn vrouw Lucrèse Warnez, die de lokale afdeling van Pasar leiden.
The post Krommenhaakpad is gloednieuwe wandelroute in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steeds hetzelfde vulgaire riedeltje en toch blijven ze stadions uitverkopen: waarom Rammstein zo populair is

Als straks ‘die Sonne brennt’ over Oostende, wachten de bandleden van Rammstein opnieuw 50.000 vurige fans en vestigen de Duitsers een ongezien record. “Rammstein verkocht in vijf jaar 400.000 tickets in ons land voor dezelfde stadionshow.” Dat terwijl de controverse rond zanger Till Lindeman en vermeend seksueel misbruik nog maar net is gaan liggen en de shockrockers al jaren teren

Lees meer »

Jeugdhuis Den Teirlinck in Moorslede zoekt uitbater: “De huur is een batje”

Het gemeentebestuur gaat op zoek naar een uitbater voor jeugdhuis Den Teirlinck op de Marktplaats in Moorslede. Door een gebrek aan voldoende bestellers stopte de uitbating in mei. De concessie komt neer op 500 euro huur per maand. “Dat is een batje”, merkt Gert-Jan Hovaere (NVAPlus) op.
The post Jeugdhuis Den Teirlinck in Moorslede zoekt uitbater: “De huur is

Lees meer »

Confrontaties tussen Duitse betogers en politie nabij AfD-conferentie in Essen

In de stad Essen, in het westen van Duitsland, zijn betogers slaags geraakt met politieagenten nabij de jaarlijkse partijconventie van het radicaal-rechtse Alternative für Deutschland (AfD). De betogers probeerden de start van de tweedaagse conventie tegen te houden door de toegangswegen te blokkeren en partijafgevaardigden de weg te versperren. Volgens de Duitse media zouden 80.000 tot 100.000 mensen meebetogen tegen

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »