Politie maakt hardhandig einde aan pro-Palestina-betoging aan Amerikaanse ambassade

De Brusselse politie heeft vrijdagavond manifestanten aan de Amerikaanse ambassade in Brussel het bevel gegeven om hun betoging te beëindigen. Net als eerder deze week aan de Israëlische ambassade zijn de interventies hardhandig.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden ontvangt buitenlandse regeringsleiders bij hem thuis in Delaware, maar begaat blunder tegenover China

De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor zijn waarschijnlijk laatste ontmoeting met buitenlandse regeringsleiders in het kader van de zogenaamde Quad-alliantie gekozen voor een onconventionele locatie. Hij ontving de Japanse premier Fumio Kishida, diens Australische ambtgenoot Anthony Albanese en de Indiase minister-president Narendra Modi zaterdag namelijk in zijn privéwoning in Wilmington, in de Amerikaanse staat Delaware.

Lees meer »

KIJK. ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ eert Arno twee jaar na dood

Twee jaar na zijn dood is de documentaire ‘Arno: rock ‘n roll godverdomme’ vanavond in Cinema Palace in Brussel in première gegaan. De film vertelt het leven van Arno Hintjens, gemaakt door Kristof ‘dj 4T4′ Michiels. “Het is eigenlijk gewoon een onderdompeling in een badje Arno”, vertelt hij aan VTM NIEUWS-journaliste Aagje Vanthomme. Zij kon ook broer Peter spreken.

Lees meer »

“Ik begrijp de commotie niet”: waarom Dina Tersago volgens opvoedingsexpert perfect in de auto mag wachten tot kinderen slapen

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein

Lees meer »

Jongeman (19) riskeert jaar cel na gewelddadige diefstal van gsm

Een 19-jarige jongeman die in Frankrijk woont riskeert één jaar effectieve celstraf na een gewelddadige diefstal van een gsm in De Panne. Volgens het slachtoffer werd zijn telefoon door een jongerenbende geroofd toen die passeerden met de wagen en werd er daarna geld afgehaald. “Hij heeft nog steeds nachtmerries over de feiten”, zegt de advocaat van het slachtoffer.
The

Lees meer »

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »