BV 24/7. Oude ‘Dertigers’-cast samen op pad en ‘The Voice’-winnares getrouwd

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Robin Ramaekers en Stijn De Smet zien elkaar terug na aanval in Beiroet: “Wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”

VTM-oorlogsjournalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld op sociale media waarop hij te zien is met cameraman Stijn De Smet. De twee werden aangevallen toen ze een reportage wilden maken in de Hezbollah-wijken in Beiroet. “Kogelwonde, gebroken oogkas, gekneusde ribben doen pijn, maar vooral aan de binnenkant wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”, schrijft hij.

Lees meer »

Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie

Het parket voert een onderzoek naar de dood van een 29-jarige gewezen politieagente. Er wordt onderzocht of leden van het Oostendse korps haar bleven pesten, zelfs jaren na haar ontslag. De vrouw stapte uit het leven, zo schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post Ex-politievrouw wijst in afscheidsvideo op pesterijen bij Oostendse politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bal met een belletje, keepers die wél zien en fysiek contact mag niet: zo voetballen de Blind Devils, die een veld krijgen naast de Rode Duivels

De scheidsrechter wordt op zondagnamiddag weleens verweten blind te zijn, bij de Blind Devils zijn de spelers dat écht. Onze nationale ploeg voor mensen met een visuele beperking krijgt nu een eigen voetbalveld op het hoofdkwartier van de Rode Duivels in Tubeke. “Het moeilijkste aan deze sport? Durven te bewegen zonder dat je ziet.”

Lees meer »

De Sint-Baafsschutters vieren hun kampioenen

De Sint-Baafsschutters organiseerden hun prijsuitreiking voor hun Open Brugs Kampioenschap op de liggende wip voor luchtkarabijn en op de kleppen voor luchtpistool. Daarnaast werden ook de Brugse kampioenen gehuldigd. Voor de liggende wip karabijn met steun zijn de winnaars bij de heren: Open Brugs en Brugs kampioen Johnny Roels (Sint-Baafsschutters), bij de dames: Open Brugs
The post De Sint-Baafsschutters

Lees meer »