ROLAND GARROS. Goffin moet afdruipen in Parijs na verlies tegen Zverev, geen alcohol meer op tribunes: “Grenzen overschreden”

De tweede ronde is aan de gang op Roland Garros. Onze landgenoot Zizou Bergs heeft zich kunnen plaatsen voor die tweede ronde na een straffe comeback. Voor Rafael Nadal was het dan weer meteen afgelopen, net als voor de Belgische Greet Minnen. Volg de belangrijkste ontwikkelingen hier op de voet! 

Meer krantenkoppen in België

1.000 flessen glijmiddel en slachtoffers die infusen toegediend kregen: steeds meer details over seksfeestjes Sean ‘Diddy’ Combs

Sean ‘Diddy’ Combs (54) – ooit één van de meest invloedrijke muziekmagnaten – ziet zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper is gearresteerd en aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing. Eerder beschuldigden tien vrouwen hem al van seksueel misbruik en drogering. Iets wat de hiphoplegende bikkelhard blijft ontkennen. Maar nu onthullen huiszoekingen schokkende details over zijn seksfeestjes: “Er werden duizend

Lees meer »

“Even erg als Jeffrey Epstein”: agenten onthullen verontrustende details over sekskamers van Sean ‘Diddy’ Combs

Er zijn inmiddels meer details bekend over de zogenaamde sekskamers in het huis van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens een federale bron waren de kamers in zijn huis in Miami gevuld met seksspeeltjes, bondage-uitrusting, verborgen camera’s en lingerie. “Het was te vergelijken met de zaak van Jeffrey Epstein”, vertelt een agent aan ‘The New York Post’.

Lees meer »

Moet De Wever premier worden? Mag Bouchez in de regering? Een meerwaardetaks op aandelen en óók elektrische wagens belasten? Zo denk jij erover

Behalve de kiesintenties van de Belgen geeft De Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’ ook een antwoord op heel wat andere prangende vragen. Moet Bart De Wever (N-VA) premier worden? Wie gaat er nog stemmen nu de kiesplicht bij de gemeenteraadsverkiezingen is afgeschaft? Verdienen ouders die verplichtingen op school niet nakomen een financiële straf?

Lees meer »

Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman

De gemeente Deerlijk heeft met Jan Desimpelaere, afkomstig van de Molenhoek, een belleman aangesteld. In het weekend van Deerlijk Kermis maakt hij voor het eerst zijn opwachting.
The post Deerlijk krijgt voor het eerst een belleman appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

‘Strapdag’ vandaag, dus laten we de auto thuis en gaan we te voet of met de fiets naar school of werk. En dan stel je, zoals Max hier, wel eens vast dat dat aangenamere is.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Ensor meets Afrika’ in Pauste Gallery

In de expo ‘Ensor meets Afrika’ in Pauste Gallery brengen twee exposanten hun interpretatie van het werk van James Ensor. Gina Creminger laat zich inspireren door haar ervaringen in Zuid-Afrika. “Mijn werk draait om de kracht van geschiedenis, macht, schoonheid en transformatie.” Jeffrey Lowyck is autodidact en creëerde tijdens de coronapandemie zijn ‘amorfe equidae’, paardachtige
The post ‘Ensor meets

Lees meer »