Roeselaars Minivoetbal sluit seizoen af met hulde aan kampioenen, beker- en fairplaywinnaars

Het Koninklijk Roeselaars Minivoetbal sloot in de sporthal van Beveren het seizoen 2023-2024 af met de bekerfinales, huldiging van de kampioenen en fairplaywinnaars. De viering werd afgesloten met een uiterst gezellig samenzijn. Het motto van de vereniging met 1.500 recreanten werd eens te meer duidelijk in de verf gezet: fairplay, sportiviteit en kameraadschap hoog in het vaandel. Op de foto links zien we de fairplaywinnaars met bij de dames Teledesk Group en bij de heren Zakenkantoor Vandenberghe, Jive Turkeys, Arkadash, MVC Hagars, KVC Huro en VOC Opstap. Op de foto rechts zien we de kampioenen Toe’koer (dames), MVC Jonkies, Weekend Offenders United, BGS Zeilenmakerij-Vijvers Wittouck, FC Raku Ghesquière, #Oeskotje en Bockorboys en de bekerwinnaars. De Ladiescup won Toe’koer met 14-2 van Mobiel Kwestie, de Decathloncup-Beker in memoriam PieterJan Deleu ging na een spannende strijd naar ‘t Hoekske Beveren (6-7-zege tegen Dosko Dips) en de Beker van Roeselare-Beker in memoriam Berre Bruneel werd door Bar Giraf met 7-4 gewonnen van De Boogies Hooglede. (foto’s Eddy Huughe)

The post Roeselaars Minivoetbal sluit seizoen af met hulde aan kampioenen, beker- en fairplaywinnaars is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is erbij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.500 zwerfkatten gevangen. Zo bericht ‘De Zondag’ vandaag, op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het gaat om exact 13.428 dieren, oftewel 8 procent minder dan in 2022, toen meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald.

Lees meer »

Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde”

Dat het kort verzuim zo hoog is in Langemark-Poelkapelle, komt onder meer door woonzorgcentrum De Boomgaard. Dat antwoordde burgemeester Dominique Cool (N-VA) nadat Brecht Bogaert (CD&V) op de gemeenteraad wees op de stijgende cijfers van de afgelopen drie jaar.
The post Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde” appeared first on KW.be.

Lees meer »